![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Bagati Morometii sau Enigma Otiliei...
|
aveti idee pe ce site pun astia variantele rezolvate?? si la partea a 3-a aia cu compunerea sau ce e aia ce se da ce pica? ar fi o idee sa ataseze careva aici rezolvare,eseu cate 1 din fiecare
|
bafta la bac !
|
+1
succes tuturor !!! |
Bafta tuturor !
|
aveti grija baieti ,sa veniti cu medalii acasa :lol:
spor la treaba !! |
Succes!
|
Succes tuttror:)
Sa veniti cu note mari. Numai bine pe parcursule BAC.ului |
Cum a fost baieti...cum v'ati descurcat cu basmu?
Eu am scris 8 pagini dintre care 5 la partea a3a:)) |
Caracterizare unui personaj din basmu cult,Harap Alb a cazut pana la urma.
Comisie detreba,un penultima banca cu supraveghetorea in spate... un 7 :-) |
Subiect foarte usor abordabil.7 pagini din care 4 la partea a treia.Sper la un 8.Succes la teroare , pardon , matematica.
|
Sa inteleg ca acum nu se mai aud sub nicio forma subiectele inainte sa inceapa proba, nu?
La noi era penal, stiam cu o ora inainte, in bai era o biblioteca adevarata. La ultima proba ne-au inchis in clase, cine vroia sa se p*se era problema lui:lol:. Iar la matematica se plimbau veseli 3 insi de la comisie cu bratele pline de carti adunate din bai si treceau prin fiecare clasa cu un ranjet pe buze zicand ca nu mai avem de ce sa ne ducem la baie:lol: Ce amintiri, un examen atat de simplu de care ti-e totusi atat de frica:lol: |
Quote:
Ce pot să zic , extrem de uşor , partea a III-a am facut'o exact ca rezolvarea din variante .Dacă nu mă inşel era o varianta intre 50 şi 60 , anul trecut . |
Am rupt norma, ma astept la 10. Bafta tuturor in continuare.
|
Quote:
In mare parte a fost usor, nu s-a asteptat nimeni la rahatul asta, suntem generatia basmului (si la capacitate tot asta a fost), asta e. Eu ma astept undeva la un 8. :D Bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning