![]() |
Re: Masina suprema
Quote:
|
Pai ar fi 2 BMW:
M5 cel actual Z4 M Coupe - superba |
eu zic ca M6 e forta suprema pt orice masina...parerea mea...:D
|
Quote:
nu ma cunosti deci :chew: ..... mie imi place foarte mult 1300 si cred ca are potential pt anii ei ;) |
Un evo IX (din cate stiu se lanseaza vara asta.. poate ma insel) pentru bordurile inalte din Romania si un Zonda pentru pista de avion pe care o voi construi langa casa mea suprema :P
|
@pinky : te referi la evo X..el se lanseaza vara asta
|
Dap, corect.
|
eu sunt mai modest,m-as multumi cu un audi a8 4.2tdi 240 kw,326 cp...:)
|
da un S8 ce ar avea? :shock:
|
Poate ii place diesel
|
imi place si benzina,imi place si dieselul.dar eu ziceam ca sunt modest:)) de-aia am ales diesel si oricum la 326 cp mai conteaza ce e?dar daca vreti voi aleg s8...asa sa nu supar pe nimeni...:))
|
Exotica : SLR 722 (am vazut-o,nu cred ca o sa mai ocazia sa vad ceva atat de frumos)
Decapotabila : SL 65 AMG (for cruising :)) ) Curse : F360 Challenge Stradale Old School : Chevrolet Corvette '76 Realizabil : Golf GTi mkV (sau r32) sau der neu C-klasse Si ar mai fi limuzina sau off-road,dar nu ma pasioneaza prea mult! |
Masina/masinile visurilor mele(pe numele meu nu pe a lu tata...:))
Supercar:Ferrari 599 GTB Fiorano SUV:Audi Q7 V12 TDI/Porsche Cheyenne Turbo S Limo:Audi S8/A8L 6.0 L W12 Decapotabila:RS4 Cabrio Coupe:CL 65 AMG All time car:S6 |
:lol: Curse:peugeot 106Gti,vw poloGti,renault R5,vw golf vr6
Realizabil:peugeot 106Gti,vw poloGti,renault R5,vw golf vr6:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
omega lotus
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning