![]() |
Re: Sibiu
O cunostiinta mai veche:) stai linistit ca nu o mai chem, am facut o simpla propunere:), daca nu, prietena lu sorin sau careva:D, a mea daca-mi gasesc vre-una:). Pai vezi ca prin 20-21 ne intalnim sigur
|
Da tfsitule,dak mi-au facut ai mei program ce naiba vrei sa fac???Crzi ca nu mai vin din proprie initiativa???
axxro,bine ai revenit.Te asteptam week-endul viitor. Oricum mai,tre sa ne gasim alt loc de adunare cu mai mult asfalt decat parcarea de la Transilvania...o parcare proaspat asfaltata... |
Eu am pe ursuletzul meu 125 de cai care mai de care din cei care mai traiesc :)
Partea prosta e ca initzial masina mea a avut o cutie automata, care s-a stricat iar fostul proprietar a pus una de motor mai mic (316 sau 318) iar rapoartele sunt cam varza... dar asta e pana imi gasesc ceva sa-mi pun. In orice caz la masina mai trebuie muncit mul dar eu personal nu prea am chef sa bag multzi bani in ea deoarece si asa imi papa mult si ..... (asta e la masinile vechi se mai strica una alta si se duc banii pe un delcou in loc de o janta :) ) Dar ideea e ca ar fi fain sa ne intalnim sa ne cunoastem si noi ca suntem Sibieni si orasul asta cam duce lipsa de masini "facute". Asa ca poate weekendul viitor ne strangem undeva. Probabil mai vine si un prieten de al meu cu o alfa 156... |
cel mai bine sa ne intalnim vineri ca sambata plec la sighisoara sa mai impusc un bingo:D ca doar portofelul e "mare"
ca m-au prins mulaii cu 79 in localitate:lol: si o parcare proaspat asfaltata ar fi in spate la rompetrol pe malul cibinului |
Suna bine!
PE vinerea viitoare deci intalnire LIVE :) |
Exact la parcarea aia ma gandeam si eu Bass-ule!
OK!Vinerea viitoare. |
Super, vineri ne vedem sigur. Lexani, sa vina si prietenu ala al tau!
Azi-noapte am visat ca mi-am cumparata o pisicuta cabrio cu hard-top din Germania cu 3250 euro. Si am venit cu ea la intalnire si cand sa dau niste "derive" m-or trezit astia din camera de la mine. De nervi nici la scoala nu m-am mai dus.:) Ciudat vis ca mie nu-mi plac cabrioletele deloc. Radu hai sa mergem azi la biliard in Univers T. Poate vine si Gutza si te aduce el cu mashina din Zorilor. Scz de offtopic da nu mai am minute:) |
care are chef azi sa ne intalnim dati un buzz pe mess:D wasp_tuning
care vine sa dea un buzz sau un bip la 0723396384 sau 0748059973 |
YYYEEESSS!!! Caminu' meu ii la 10 minute de mers pe jos de Expo Transilvania. Sahc-Sahc :)
|
Quote:
:D :D :D |
si io am inceput antrenamentu pt liniutza:D m-am tras cu un audi b4 1.8 :d
|
40 Attachment(s)
acuma m-am intors de la october tuning show cluj-napoca.dupa 3 ore in care m-am holbat cu mumuMIG la masiniile expuse,am facut ceva poze,calitatea nu e asa buna,pentru ca era plin plin de oameni,ma rog privitori impresionati de ecranele din tetiere (numai expresii "e belea masina" etc.).atentie sunt poze cu rezolutie mare.
|
19 Attachment(s)
alte poze...:arrow:
|
8 Attachment(s)
iar pentru cei ce apreciaza o masina adevarata!mercedes 190 2,5 evo (225 cp),contracandidatul direct a lui bmw m3 e30.
am uitat sa pun pozele...:arrow: |
frumos......multe masini frumoase,tunate....cea decapotata de la hertz....e bestiala....frumos....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning