![]() |
Re: Virtual Tuning
e petarda!!!!
seamana si ea a masina acuma...o idee mi_am facut ..acum tre sa fac rost de vreo 3000euro |
a ieshit marfa....pusa cu burta pe asfalt:)...mie`mi place cum a ieshit...dar...yo sunt mai extravagant de felu` meu...mai bine ma apukm de VT!!:D
|
shantzule...ai uitat de mine..ntz ntz !!
|
3 Attachment(s)
doar de curiozitate: cum ar fi berlina incaltata cu ceva pe 15" cu multe spite? si golanu' (doar botu') cum il vezi tu mai frumos?
:rolleyes2 Doar daca aveti placerea domnule Shantzu :evil: |
3 Attachment(s)
TNG help!! las la aprecierea ta..drept proiect de viitor..ceva ce se poate realiza!
|
shantzule ms anticipat...esti foarte priceput...bafta in continuare!
|
4 Attachment(s)
Astea poate sunt mai bune :D
|
1 Attachment(s)
Ursu ... mici ajustari :rolleyes2
|
parerea mea.....: 1.trebuia sa dai jos ...proiectoarele sau becurile alea de jos, ce mama lor sunt....
2.si olginzile mergeau din carbon 3.pe spate janta nu trebuia sa aiba buza mai mare??... dar asta e doar parerea mea...orikum imi place.:D |
nu m-am avantat prea mult in a o modifica ... am o lucrare de facut ptr 4tuning day si nu am facut decat 15-20% din ce imi propusesem. nu am timp si nici materiale :sad:
|
2 Attachment(s)
Logan Bolo - mini badboy look
- masca modificata - jenti (nu am putut sa le fac mai drepte ) :cry: - garda la sol coborata Dacia Bolo - jenti - semnale albe , masca -garda la sol coborata lasa ca poate face ceva frumos din urs baiatul ala , shantzu , parca asha il cheama :rolleyes2 |
mercic TNG...kaven.. asa a fost cerinta...sa fie cat mai simplu CEVA CE SE POATE REALIZA in viziunea lui TNG...si sunt foarte multumit de ce a iesit...mercic ! beton
|
1 Attachment(s)
Fane
- pachet M-tehnik 2 - jenti -garda -faruri si proiectoare smoked |
shantzu awwwww cool...tare rauuuu!!!!!!!!!
|
deci ...arata super..imi place cum pik pachetu M-Teh pe el la nebunie...
eu de felul meu sunt critic..sper sa nu se supere nimeni...akuma sunt curios de o singura chestie...merge fakut coupe??...:)... merge facut si coupe kraven - shantzu |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning