![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Quote:
Tare ... Un URS care merita toata atentia ... sincer ... |
e f f f f f frumos ursu..sa ai grija de el...sa`i dai cox dupa fiecare plin de benzina oke:D
|
intrebare pentru cei care stiu nu pentru cei care vor sa faca posturi:
mi-am luat de pe un alt urs de 1.8 serpisori....sa anulez intermediara avand in vedere ca am toba sport remus tot de urs dar de motor de 2.3 cred....vreau sa se auda tare.....nu ma intereseaza cat de tare dar nu vreau sa se auda spart....stiti ce vreau sa spun....sunt in dilema si nu stiu daca sa o anulez sau nu? gabi(fxn) tu ce zici??? |
daca ii scoti toba de mijloc orice fe de toba finala ai pune tot se va auzi spart, eu zic sa montezi serpisorii si sa pastrezi toba de mijloc si sa pui o toba finala borla , ori daca nu fara toba de mijloc si toba finala de carbon dar nu este sunet de bmw
cred :D Gabi. |
Quote:
am mai vb cu cineva azi si tot asta mi-a spus sa nu o anulez!!! |
sa se auda tare? "eviscereaza catalizatorul", scoate`i pietrele, carbunii aia din el.. si sudeaza la loc..
sa vezi ce tare se aude dupa.. ;) |
B-E-A-U-T-I-F-U-L... sa/l stapanesti sanatos si fara incidente...
cateva intrebari daca se poate...: -am inteles ca ai jante pe 17 ...nu iti ating in aripa? de unde ai stiut ca se potrivesc? -toate piesele care le ai pe urs...ti le-ai comandat printr-o firma sau ai fost tu afara? ai cautat pe un catalog sau pe net? -de ce ai schimat bara fata ? asta parca e si un pic mai sus decat pragurile... sau asta e si ideea ;) ms anticipat si...great car... |
Quote:
piesele le-am luat de pe la magazinele de piese de schimb/tuning sau de la sh...depinde de piesa bara de fata o sa vina la linie cu pragurile cand o sa cumpar buza de bara(lama)....si am schimbat-o ca aia nu-mi placea ...nu se vedeau rotile din fata....cu bara aia trebuie sa ai jante de minim 8 toli si distatier de 20 mm sa dea bine. |
superba masina am vazut o la mare...prin neptun
|
1 Attachment(s)
Quote:
scoate toba intermediara si pune un "silencer" final / un "amortizor" de sunet (in poza e fostul B 69 HAI ) |
nu exista sunet mai placut si mai misto decat al vechiului HAI
|
ot:aproape de adevar.vezi wrc.si apoi tot in categoria bmw avem m5-ul e39......si .....si....multe multe alte bmw-uri.
un bmw are un sunet aparte.daca e scos in evidenta e superb.sunt multe bmw-uri care se aud superb si foarte putine care se aud k un 'cazan'. :lol: on-topic-piticule ce ai mai facut cu ursu? un eleron ceva ? :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
un prieten de al meu are traseu borla, fara serpi, si suna f bine cu exceptia ornamentului final, pe o bara spate ca a ta, el a vrut un ornament sa zic, patrat asa,cu colturi rotunjite ...nu stiu cum sa explic intra intr-o rezonanta nu prea frumosa.. dupa 3000-3500 rpm , si cum soferul o duce pana in 6800 iti dai seama ca e cam mare galagia. o sa remediem si aspectul asta care nu e tocmai bun in orice caz bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning