![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Felicitari pentru noile achizitii... pozele sunt reusite si mai ales ai facut bine ca nu ai luat X5 pe alb... asa este perfect! Cat despre 635 CSi, zic ca e o macheta reusita la un pret bun. Iti doresc la cat mai multe pe "linia" asta.
|
15 Attachment(s)
@enDzo: sa sti ca nu prea agreez de fel masinile pe alb si nici machetele, deci foarte rar vor aparea in colectie. 635csi mi-a placut mult si m-am decis deja si la un 3.0csi ... :) si apoi urmeaza sa strang bani pentru un seria 6 ci - generatia noua :)
@promo: chiar ma bucur ca iti place colectia mea. tu personal ai o colectie geniala. Audi A4(B7) - Minichamps 1:18 Consider ca e una din machetele reusite de la minichamps. Are detalii bune si la interior si la exterior si primeste un plus din partea mea pentru sistemul de sustinere al capotei si portbagajului. De asemenea scaunele sunt placute la atingere, iar ca "bonus" cotiera fata este mobila. |
foarte frumoasa macheta...detaliile sunt foarte misto
felicitari pentru achizitie |
Chiar ca e frumoasa si foarte reusita...e ceva frumos:)
|
da, una din cele mai reusite machete Minichamps. versiunea Avant a fost prima macheta cu adevarat high-end din colectia mea si mi-a fost tare greu sa o dau cand m-am dat pe clasice. am ramas impresionat din orice punct de vedere de macheta asta.
|
frumos foc
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
bine ai zis. e grea, bine inchegata, totul se aliniaza perfect. am avut si rs4 avant. garda la sol o face sa semene cu un q7 mai mult.
|
Foarte tare macheta asta, super detaliile, felicitari de achizitie.
|
Foarte frumose BMW-le tale;)Mai ales X5...Si Audi este foarte frumos:DCei de la Minichamps au facut cateva modele foarte frumoase:-)Spor la colectionat;)
|
Foarte frumos Audi, iar amortizoarele de sustinere a capotei si a capacului portbagajului o face sa para ca este la 1/1. Am si eu doua machete Minichamps; detaliate si calitativ executate. Felicitari pentru alegeri.
|
Quote:
|
Superb A4-ul...si macheta si 1/1 :)
Spor la colectionat! |
Multumesc de aprecieri. Zilele urmatoare mai prezint 2 mercedes-uri 1:18 ... in functie de cum imi fac timp pt poze :)
|
12 Attachment(s)
Dupa cum ziceam ... prezin un Mercedes ML W164 .
Mercedes ML - Minichamps 1:18 Se deschid usile si capotele, are suspensie si covorase mochetate la interior. Nu are detalii la motor, dar interiorul este lucrat atent. E sub modelele asemanatoare de la Kyosho, iar in realitate il consider cel mai atractiv SUV in fabricatie. Trebuie sa-i fac rost de niste numere de inmatriculare ca nu prea imi place cum arata asa. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning