Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

D_M_X 21-02-05 19:13

Frate dar nu poti sa faci nimic ca te toarn alumea si gata........pun geamuri negre ca nu mai tine vrajala....sau mai bine pun de tabla 8)

needBrain 21-02-05 19:38

1 Attachment(s)
gabi,tu parca ziceai ca vrei sa-ti faci alta masca fatza.daca vrei,uite-o poza

D_M_X 21-02-05 19:45

ma refeream la masca din metal dintre faruri
si intradevar si o bara noua ca asta nu-mi place cum pica la faruri...parca e aruncata cu lopata

needBrain 21-02-05 19:54

ahamz,ok.buey,da' tu nu mai vinzi masina?

madfish 21-02-05 20:30

se cam transforma in OFF.

Psycho 21-02-05 20:56

pai tipa cu subaru care zici tuh e sotia lu cosmin .. tipu care are casele de amanet ...

apropos vreau sa fac o manevra ... vreau sa imi pun peste geamurile ionizate o folie .... sa vedem ce iese .. un black sau un medium back ..

-=X-Team=-82-MDN 21-02-05 23:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
pai tipa cu subaru care zici tuh e sotia lu cosmin .. tipu care are casele de amanet ...

apropos vreau sa fac o manevra ... vreau sa imi pun peste geamurile ionizate o folie .... sa vedem ce iese .. un black sau un medium back ..

pai ma cata .. poti sa ma contactezi cand vrei sa pui folia ... sa o pun eu .. :) ca a invatzat fratele sa faca si din astea .... :) si punem ... intr`o ora ... nu avem ce sa facem .... :) cand vrei tu ... astept un rasp. hai ciao ..

X-Ray-Eyes 21-02-05 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
vreau sa imi pun peste geamurile ionizate o folie .... sa vedem ce iese .. un black sau un medium back ..

Baga Medium ca nu mai vezi cine e afara dupa aceea si e nasol noaptea.

Psycho 23-02-05 08:37

dragosh .. mersii ... hai k vedem noi ... vb azoi daca e ... k .... tre sa merg mai intai la un electrician .. k am un scurt in bord in pashtele masii si nu se ami opresk stergatoarele .. hahahahah merg d nebune .. nush d c :) s`o fii bulit releu ... n`am idee ..si oricum nu dureaza mult ... vreau sa pun pe geamurile din fatza ... si pe alea dinn spate .. atat .. pe luneta nu pun :)

Insanity 24-02-05 10:04

Pune si pe luneta, ca se vede naspa fara...
Parerea mea... nu ca m-ar fii intrebat cineva, dar parerea mea e parerea mea, nu?
Parerea mea

Psycho 24-02-05 20:13

hahahah mashina lu` tra`u pusa la vanzare .. hahahahahahah

http://www.neogen.ro/?1=1&neopz_p=de...sd=2&ida=87739

frate in oprash k dupa razboi mashini steagurti ... urlete .. alea alea ... omu cu subaru 555 ... cerculetze in intersectie la capitol alea alea ... lupii baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evo007 25-02-05 21:39

Apropo am vazut o dacie cu doua lini negre ca la viper in seara asta cand am venit de la antrenament.Si omu ii dadea tare pe caraiman si prin cet
Ati auit ceva de el.Poate cauta omu adversar .Apropo nr la masina e Ct-19-med

Insanity 26-02-05 07:06

Inteleg daca ne-ai fii zis si noua ca ai vazut un Viper cu dungi de dacie, dar ca zici ca unu rupea masina pe caraiman, mai ales ca e rupt de gropi, nu mi se pare nimik interesant, daca vrei o sa-ti zic si eu cand o sa rup masina pe tomis si o sa zic ceva de genul, eu cu o dacie dar fara dungi ca viperul m-am intrecut cu autobuzul 42 si l-am facut!!!
Cred ca daca imi pun dungi o sa reusesc sa depasesc si 43-ul ca inca n-am reusit, dar lasa ca-mi pun dungi si s-a terminat cu el!!!
Peace

D_M_X 26-02-05 07:28

Quote:

hahahah mashina lu` tra`u pusa la vanzare .. hahahahahahah
Pretu e bun de 6000 de E
:oops: :lol: :lol:

madfish 26-02-05 11:58

frate ce a fost frate dupa meci joi, au innebunit romanii, pe Tomis numai burnuri, scartzuri alea alea, in port la fel. O fi o leg. intre fotbal si masini ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning