![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
Quote:
|
nimic nu e omologat. singurul lucru in regula e asigurarea. in rest dumnezeu cu mila. dac de maine incolo va fi in regula. o sa primeasca de mos craciun si nr de dj. alex ai programare la rar tg jiu sau la craiova?
|
LOOOL
Adica cum nimic ? Nici macar motoru ? :))) |
Quote:
|
foarte frumoasa masina:X sa o stapanesti sanatos ,,,,multa bafta ]
p..s alex te duci sa iei certif???? |
am trecut pe golf III pana e gata vectruta. +inca o amenda de 1000 roni. politia asta.....sapt viitoare sper sa fie gata. sa am totul in regula.
|
Cauciucuri de iarna ? Sau pt ce asa amenda :shock:
|
nu pt cauciucuri. pt acte. nu aveam dovada pt certificat dar aveam procesul verbal. omu era pus pe ciuguleala. oricum o contest.
|
Quote:
|
se rezolva. depinde de cum te tine papagalul. politistul este agent constatator. el constata ce vrea el. il poti actiona in judecata daca ai probe sau martori...
si tu poti spune ca ti s-a parut ca mirosea a alcool, ca ti-a vorbit recalcitrant, ca te-a jignit, ca a facut exces de zel, nu s-a prezentat.... |
Quote:
numai bine.. |
Eu cred ca esti un pic paranoic. N-ar fi nici primul, nici ultimul, atat din Craiova, cat si din tara, care contesta una sau mai multe amenzi. Punct!
|
cum "politistu" este agent constatator, si constata 343453 de nereguli si eu le pot contesta in instanta nu?
n-am zis ca daca contestezi procesul verbal castigi dar totusi de ce nu? oricum cei mai multi "militieni" de la Rutiera, Circulatie deseori fac exces de zel. in special cei care si-au luat si ei caschete de un an doi.... 1. nu cred ca poti sa opresti pe cineva, sa-i ceri actele fara a-i spui cine esti 2. n-ai nici un drept sa-i cauti prin torpedou, bord, buzunarele usilor. mai avea putin sa-l caute si-n portofel sa-i ia actele care-i convin... 3. nu-s ce drept are ala sa-mi ridice capota la masina si sa ma ia la intrebari "ce e asta?" cu fiecare piesa a masinii. (probabil vroia sa se faca mecanic...) nu-i nimik ca pana la urma toti suntem oameni si o sa ne mai intalnim si in alte imprejurari nu? |
Quote:
|
Quote:
i-ai deschis vreunuia usa sa te uit tu ce are prin masina? este un abuz. putea sa-l pofteasca sa-i deschida masina nu sa-si deschida cum vrea el usile, torpedo, capota probagaj sau a pus si el jumatate din bani cand s-a cumparat masina? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning