![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
B-69-Tau Cand apare videoclipul cu CASSA LOCO :lol: Vreau sa il Vad . :D
|
nice .... ;;) poate o vor si pe a mea careva sa faca un videoclip ...dar a mea e buna la un videoclip de adio :D la cum arata masina :P ...dar pot sa zic ca sant mandrul posesor a unei Dacii :">
|
Cica are niste boxe belea masina asta... :lol: :lol: :lol:
Bv TAU !!!! Baga ceva poze cu masina, sunet, interior, etc, din bara in bara :lol: |
Hondarule nice boxe are fatuca ta ...(cea dintre Mister Been) presupun ca are bass nu gluma la cum trepideaza :shock: ...
|
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
2 Attachment(s)
...sunt nou pe aici...dar am vazut Dacia ta si nu mi'a venit sa cred...SUPER TARE!
asta n'ar fi tot, dar eu' mi'am "tunat" Dacia mea... cam la fel ( :-P doar ca a mea e inca in faza de Photoshop ;) ) anyway! god job...bafta in continuare! |
Quote:
|
Quote:
mai stau putin cu sunetul, astept niste jante frumose (sper cromate) si dupa aia vb de sunet si interior! cam asta e pasul urmator! |
Decorul poate...;) ...cine stie :D:D
|
si nici ala ca eu nu stau la bloc!:)
de ce nu ne arati o poza cum arata masina ta acum? poate arata mai bine decat in desenele alea.....cine stie....;) acum fara caterinca sunt oribile pozele alea 2! daca e deseneaza si tu ceva realizabil.... |
eu unul nu stiu ce este asa interesant la aceasta masina , poate faptul ca a aparut intr-un videoclip ? neah , nici. o dacie cu capota / plafon si portbagaj vopsite negre cu niste praguri destul de nasoale si capace la roti. hmm , nu-mi place.
fara suparare. |
deabia astept sa le vad pe maicutze la tv :twisted:
|
Nice vb man!!
|
Felicitari TAU sti ca team felicitat in tot ce ai vrut si vrei sa faci si te voi felicita in continoare. ;) multa bafta in continoare in tot ce doresti sa realiziezi ;)
|
vretzi sa fiu carcotashi .. :0 ... nu e prima ;) ... in videoclipu lu ... la familia vorbe .. apare o berlina care se da cu frana de mana ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning