![]() |
Re: Red Line Racing Club Baia Mare
vazut azi pe INNDy si salutat`
|
Vazut pe Cristi ...Salutat frumos si cu RespecT
|
aveti un sciroco cu dungi rosi in club? nu cred ca valoreaza mai mult decat telefonul meu mobil :) deci nu sunteti singuri care aveti masini vechi..:>
|
Quote:
|
Quote:
si te rog informeazate prima data ce masini avem noi in club ......noile masini care le avem ......shh :-j |
Quote:
rectific diesel Quote:
|
joker69 nu ai pentru ce sa-ti ceru scuze, nu ai deranjat pe nimeni`
|
Quote:
|
terminati cu cearta ca nu are rost,rickie a fost la noi in club acum nu stiu ce face ca nu mai vine la intalniri,oricum scciroco e o masina frumoasa si bv pt ca o intretine.
|
:)) Sa`nteleg ca aici e concurenta acerba intre cluburi ;)). Nush ce sa zic, dar 1.8T > 1.7 dizal :)))
Si`n fond ... masinile sunt coperta ... oamenii formeaza paginile. |
Tin sa anunt ca aseara a avut loc un meci de fotbal intre cei din Urban si o parte din Red Line, meci care s-a soldat cu victoria celor din Red Line.:D Ar fi de precizat ca meciul nu s-a soldat cu pierderi de vieti omenesti doar cu niste accidentari superficiale. Le multumim celor din Urban ca au participat la masacru si suntem dornici sa le acordam revansa :punch:
|
Quote:
Accidentarile superficiale nu sunt chiar superficiale, imi ridic piciorul drept cu mainile sa ma urc in masina ;)) (e vorba de accidentarea veche care a revenit). Va multumesc si eu de joc si EVIDENT ca dorim revansa :D MUHAHAHAH :Dd Later Edit: Intreaba'l pe Indy daca nu au fost "pierderi de posibile viitoare vieti omenesti" :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning