![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
2 Attachment(s)
pe A2 top speed cu a mea 170 > 3 pers mai mult nu putea ...:rolleyes2
|
pai e si diesel ce ai vrea mai mult?
|
normal ...simt ca pot sa iau si 185 :) si nu glumesc ....trebuie sa fie doar o persoana in masina
|
4 Attachment(s)
prin trafic :D
m-am tras cu unu ...bine inteles ca l-am facut :lol: :lol: :lol: si la inca o faza era sa ma rostorn la 70 :lol: :lol: :???: :rolleyes2 |
revenind....cu ce ti-ai gresit ma biata masina de te-ai tras cu o berlina...normal ca il faceai ce dumnezeu.hai pune mana si invata ca ai bac....bafta
|
stiu stiu ...dar credema ca EFECTIV :)))) parca nu pot sa mai invat ! absolut la nici o materie :-P
maine am de facut la linie un vectra din 91 injectie 1.6 :D si il voi face ... app > dacia 1310 era sa isi piarda cutia acolo ...a schimbat 1 la 7500 a 2 a duso in 6000 :) > nu a mai apucat sa ii dea si a 3 :) |
inseamna ca ala cu berlina nu intentioneaza sa o tina prea mult.Si eu am nebuniile mele cu masina dar macar stiu unde sa ma opresc.Oricum la turatiile alea nu a avut decat de pierdut pentru ca nu l-a ajutat decat sa vada cum acul de la turometru incepe sa mearga spre final, deoarece masina nu mai aducea nici plus de moment si nici de putere.
|
ieczact :D
maine va face la fel si la vectra ...noroc ca la aia nu are turometru si nu poate vedea :))))) |
daca el crede ca are de castigat acolo cand tureaza masina aiurea atunci spune-i ca degeaba are masina dar nu stie sa fie sofer
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
am facut vectra de doua ori :) 1.6 cu injectie :lol: cel mai tare film este 1729
da audi mia dat-o rau ....ia dat 120 cu a 2 > dar nu aici pe linie > am facut masina deci de 80 cai ...benzina ...:D urmeaza un golf 3 1.8 :)) sa vezi ce ii dau si lu ala :lol: audi are tot 1.8 S > carburator 6500 rpm :???: :shock: |
doamne ma intreb cat o sa te mai tina masina asta :)) hai ca esti prea milos cu ea tre sa recunosc
|
tine frate ...nu are de ce sa nu tina ...numai zic ce am facut pe sosea ...frana de mana la greu ....nu am filmat ...fummmmmmmmmmmmmm
|
lovitear un set de cauciucuri noi
|
sa stii ca ar fi nevoie ...am gasit niste pirelli pana la urma :D ....o frumusete de profil :D ..si ieftin :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning