![]() |
faza cu biletele e penala , nu-i deloc haioasa si bla bla ..
insa .. faza cu ignoratul e cea mai buna .. eu fara sa vreau am facut-o .. cu mai multe .. pe parcursul relatiei cu aia , 8 luni ... iar acum ... :) primesc mesaje gen ... \"ce mai faci ? cum e la scoala ? cand iesim si noi la un suc sa mai vbim ? \" :lol: :lol: |
faza cu biletele e penala , nu-i deloc haioasa si bla bla ..
insa .. faza cu ignoratul e cea mai buna .. eu fara sa vreau am facut-o .. cu mai multe .. pe parcursul relatiei cu aia , 8 luni ... iar acum ... :) primesc mesaje gen ... \"ce mai faci ? cum e la scoala ? cand iesim si noi la un suc sa mai vbim ? \" :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
habar nu am ..
vineri - sambata .. sa vedem =)) oricum ... te anuntz daca iese ceva nasol e ca .. nu stie de monica .. si .. tare am senzatia ca o sa afle .. in fine .. nu m-ar deranja =)) n-am ce pierde |
dar du-te frate si cu monica
ete fleosc daca afla........ |
ma duc cono ..
stai usor ca de abia acum ... ies din pielea .. tipului fidel care nu inseala .. si intru in pielea ... :D as da cateva nume .. dar nu-mi permit :P p.s : ziceam daca afla tipa cu care ma vad .. vineri-sambata .. imediat dupa am realizat ca daca afla n-am nimic de pierdut =)) stai frate ca acum ma formez si eu si realizez unele chestii :D |
si sa tii cont de chestiile alea 2 care ti le-am zis io :twisted:
deci rau n-o sa-ti fie |
Re:
Quote:
la 3sapt dupa ce m'o lasat :lol: , si o scapat de tipu` cu care s'o recombinat :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si si eu stiu cum e cu ignoratu! adica daca te gandesti bine asa suntem si noi cu cat o fata e mai inaccesibilam sau mai greu de cucerit cu atata parca o vrem mai mult, si una care ni se ofera pe \"tava\" parca nu ni se pare asa atractiva....nu baieti? |
tocmai alea inabordabile ne sucesc mintile
|
Re:
Quote:
|
e nu....stai calm
ca pica si astea la ignorare dar tre sa stii cum sa le ignori :wink: |
Re:
Quote:
|
uite la asa ceva nu m-am gandit,o sa incerc
pe cuv meu |