![]() |
Re: Spl Team
Quote:
parca trebuia sa treci pe la mine ?nu?si nu mai aparui:(totusi aparatele mele sunt valoroase si nimic rezultat...fa un efort si da si tu un telefon..mersi ;) |
sper ca nu mai folositi acest topic sa va certati....... ar fi bine sa vb nu numai offtopic.... multumesc
|
Spl Team
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
din cate am auzit ieri seara concertele incep vineri si se termina duminika...so cred k pana la urma o sa fie la sala sporturilor :)
|
Domnule mare instalator , nu m-am referit la ceilalti instalatori , ci m-am referit la tine . Avand in vedere cand faci o comparatie si lucrezi in domeniul respectiv...ar trebui cel putin sa stii sa faci o comparatie corecta ,.... si astfel rezulta cunostiintele tale in domeniul audio.
Plus de asta nu am vazut nici un INSTALATOR sa se laude "eu fac, eu dreg... " si cand colo nu e in stare sa isi faca singur o masina de SPL, se duce la alti instalatori. Te rog nu te mai lauda cu munca altuia ;) Cu stima si respect Andreea_V! |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sandu tati,cine ti-o pus muzica ? :lol: :lol: |
Citeste pe forum si ai sa observi cine ia pus muzica ;) .
Bafta! |
Quote:
|
Eu am vorbit frumos, cred ca mi se poate raspunde la fel... acum nu ca am ceva cu tine, dar te rog sa vorbesti frumos ;)
E un forum public ....totusi.... Dar nu am ce sa iti cer daca cei 7 ani de acasa sunt lipsa ;). Nu cred ca mai are sens sa discutam! Bafta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning