![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
portbagajul ala il pot da si jos.dar acu am alte parti de facut la ea care sunt mai importante decat a da jos un portbagaj
|
Quote:
|
Quote:
|
baieti va promit ca va incepe curand stage2 pt masina si acesta va promic ca va fi frumos si ca osa va placa.bafta tuturor
|
Stage 2 la ce?
Sunt 22 de pagini in care nu am vazut aproape nimic... Nu iti cere nimeni sa o prepari pentru Paris-Dakkar, dar aici oamenii se asteapta sa mai vada cate ceva, o preocupare, o idee. Numai vorbe goale... Fara suparare! |
Quote:
|
eu am zis ca va promit ca veti vedea stage 2 da... in fine credeti ce vreti.vad ca sasa toata lumea ma ia la misto s-ar putea sa inchit threadul si apoi osa ma rugati voi sa il redeschid si sa pun ce am facut la ea.mai vedem noi pe viitorul apropiat
|
Am pierdut aproape 40 de minute sa citesc tot topicul asta si am ajuns la concluzia ca am pierdut timpul degeaba, pentru ca au mai fost "raceri" ca tine care pana la urma si-au dat seama de greseli si le-au indreptat. Cum spuneau si baietii mai sus, 22 de pag. numai cu TUN DE BASS, STIKER 4TUNNING, ALARMA si PLEOAPE DIN AUTOCOLANT. E treaba ta ce faci pana la urma, e masina ta, sti cum e vorba aia ca nu te **** in gusturile omului, dar cu banii bagati in "tuningarelile" facute de tine si cu sfaturile baietilor, iti garantez ca iesea ceva mult mai frumos. Asa eram si eu la inceput, cum esti tu acum, voiam luminite, beculete, tot felul de chestii dastea de "tuning" si ma suparam cand se luau baietii de mine ca merg cu sorcova pe strada, dar usor usor o sa iti dai seama singur ca mai mult iesi in evidenta ( daca asta vrei) cu o masina simpla, curata, intretinuta decat cu una cu enjpe mii de beculete albastre, prelungiri de toba/bara si alte chestii. Ai face bine daca te-ai uita si tu pe la daciile de pe forum si ai sa iti dai seama ce nu faci bine si care e mai apreciata, a ta (cu ce i-ai pus tu pe ea) sau a baietilor (simpla si cu gust).
Nu vreau sa imi iei postul in nume de rau, nu am nimic cu tine, nu ma cunosti nu te cunosc, dar incearca sa ti cont de sfaturile altora si sa iti dai seama unde gresesti. Rog colegii daca am zis ceva gresit, sa ma corecteze. Bafta! |
Quote:
|
nu trebuie sa o faci sa imi placa mie lui red sau lui sonny, trebuie sa o faci sa iti placa tie, sa te simti tu bine in ea, ca tu o conduci. noi doar ti-am dat niste sfaturi despre cum ar arata bine si ar fi mai ok , e treaba da daca ti cont de ele si daca vrei sa te arate lumea cu degetul in sensul bun/rau. bafta!!!
|
am inteles baieti si asa voi face cum m-ati sfatuit.masina va arata altfel in sensul bun oricum.va multumesc tuturor pt sfaturi si imi pare rau pt ca m-am luat in gura cu sony.scuze sony
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: