Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154288-gj-04-dva-underconstruction.html)

cristy_dacia 05-01-11 20:48

Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

portbagajul ala il pot da si jos.dar acu am alte parti de facut la ea care sunt mai importante decat a da jos un portbagaj

RRedman 05-01-11 21:50

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3957216)
portbagajul ala il pot da si jos.dar acu am alte parti de facut la ea care sunt mai importante decat a da jos un portbagaj

Ce anume vrei sa-i faci? Ma refer la lucrurile importante

Sonny™ 05-01-11 22:06

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3957439)
Ce anume vrei sa-i faci? Ma refer la lucrurile importante

cu toti avem planuri si ganduri ca o sa facem, cel mai important e sa vedem mai departe de forumul asta si sa facem ceva la masina nu doar desene si vorbe;)

cristy_dacia 06-01-11 11:53

baieti va promit ca va incepe curand stage2 pt masina si acesta va promic ca va fi frumos si ca osa va placa.bafta tuturor

RRedman 06-01-11 11:59

Stage 2 la ce?

Sunt 22 de pagini in care nu am vazut aproape nimic...
Nu iti cere nimeni sa o prepari pentru Paris-Dakkar, dar aici oamenii se asteapta sa mai vada cate ceva, o preocupare, o idee.

Numai vorbe goale...
Fara suparare!

cristy_dacia 06-01-11 12:03

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3958803)
Stage 2 la ce?

Sunt 22 de pagini in care nu am vazut aproape nimic...
Nu iti cere nimeni sa o prepari pentru Paris-Dakkar, dar aici oamenii se asteapta sa mai vada cate ceva, o preocupare, o idee.

Numai vorbe goale...
Fara suparare!

ei bine mai vedem noi

cristy_dacia 06-01-11 12:08

eu am zis ca va promit ca veti vedea stage 2 da... in fine credeti ce vreti.vad ca sasa toata lumea ma ia la misto s-ar putea sa inchit threadul si apoi osa ma rugati voi sa il redeschid si sa pun ce am facut la ea.mai vedem noi pe viitorul apropiat

razvanelll 06-01-11 13:24

Am pierdut aproape 40 de minute sa citesc tot topicul asta si am ajuns la concluzia ca am pierdut timpul degeaba, pentru ca au mai fost "raceri" ca tine care pana la urma si-au dat seama de greseli si le-au indreptat. Cum spuneau si baietii mai sus, 22 de pag. numai cu TUN DE BASS, STIKER 4TUNNING, ALARMA si PLEOAPE DIN AUTOCOLANT. E treaba ta ce faci pana la urma, e masina ta, sti cum e vorba aia ca nu te **** in gusturile omului, dar cu banii bagati in "tuningarelile" facute de tine si cu sfaturile baietilor, iti garantez ca iesea ceva mult mai frumos. Asa eram si eu la inceput, cum esti tu acum, voiam luminite, beculete, tot felul de chestii dastea de "tuning" si ma suparam cand se luau baietii de mine ca merg cu sorcova pe strada, dar usor usor o sa iti dai seama singur ca mai mult iesi in evidenta ( daca asta vrei) cu o masina simpla, curata, intretinuta decat cu una cu enjpe mii de beculete albastre, prelungiri de toba/bara si alte chestii. Ai face bine daca te-ai uita si tu pe la daciile de pe forum si ai sa iti dai seama ce nu faci bine si care e mai apreciata, a ta (cu ce i-ai pus tu pe ea) sau a baietilor (simpla si cu gust).
Nu vreau sa imi iei postul in nume de rau, nu am nimic cu tine, nu ma cunosti nu te cunosc, dar incearca sa ti cont de sfaturile altora si sa iti dai seama unde gresesti. Rog colegii daca am zis ceva gresit, sa ma corecteze.
Bafta!

cristy_dacia 06-01-11 13:56

Quote:

Originally Posted by razvanelll (Post 3959070)
Am pierdut aproape 40 de minute sa citesc tot topicul asta si am ajuns la concluzia ca am pierdut timpul degeaba, pentru ca au mai fost "raceri" ca tine care pana la urma si-au dat seama de greseli si le-au indreptat. Cum spuneau si baietii mai sus, 22 de pag. numai cu TUN DE BASS, STIKER 4TUNNING, ALARMA si PLEOAPE DIN AUTOCOLANT. E treaba ta ce faci pana la urma, e masina ta, sti cum e vorba aia ca nu te **** in gusturile omului, dar cu banii bagati in "tuningarelile" facute de tine si cu sfaturile baietilor, iti garantez ca iesea ceva mult mai frumos. Asa eram si eu la inceput, cum esti tu acum, voiam luminite, beculete, tot felul de chestii dastea de "tuning" si ma suparam cand se luau baietii de mine ca merg cu sorcova pe strada, dar usor usor o sa iti dai seama singur ca mai mult iesi in evidenta ( daca asta vrei) cu o masina simpla, curata, intretinuta decat cu una cu enjpe mii de beculete albastre, prelungiri de toba/bara si alte chestii. Ai face bine daca te-ai uita si tu pe la daciile de pe forum si ai sa iti dai seama ce nu faci bine si care e mai apreciata, a ta (cu ce i-ai pus tu pe ea) sau a baietilor (simpla si cu gust).
Nu vreau sa imi iei postul in nume de rau, nu am nimic cu tine, nu ma cunosti nu te cunosc, dar incearca sa ti cont de sfaturile altora si sa iti dai seama unde gresesti. Rog colegii daca am zis ceva gresit, sa ma corecteze.
Bafta!

nu o iau in nume de rau.oricum o voi reface si sper ca de data asta sa va placa

razvanelll 06-01-11 14:00

nu trebuie sa o faci sa imi placa mie lui red sau lui sonny, trebuie sa o faci sa iti placa tie, sa te simti tu bine in ea, ca tu o conduci. noi doar ti-am dat niste sfaturi despre cum ar arata bine si ar fi mai ok , e treaba da daca ti cont de ele si daca vrei sa te arate lumea cu degetul in sensul bun/rau. bafta!!!

cristy_dacia 06-01-11 14:57

am inteles baieti si asa voi face cum m-ati sfatuit.masina va arata altfel in sensul bun oricum.va multumesc tuturor pt sfaturi si imi pare rau pt ca m-am luat in gura cu sony.scuze sony

Ingerasul99 06-01-11 19:50

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3958787)
baieti va promit ca va incepe curand stage2 pt masina si acesta va promic ca va fi frumos si ca osa va placa.bafta tuturor

Dar stage 1 care a fost?cel cu portbagajul pe plafon???Daca da , nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate stage 2 , poate o fi cu trapa la portbgaj .

cristy_dacia 06-01-11 20:04

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3960416)
Dar stage 1 care a fost?cel cu portbagajul pe plafon???Daca da , nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate stage 2 , poate o fi cu trapa la portbgaj .

nu ma gandeam la trapa pe capota:))glumea,.nu dar va fi mai frumoasa va asigur asta

Sonny™ 07-01-11 12:56

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3960416)

cristi nu.i nimic, eu nu iti zic in nume de rau asta, dar tu de ce mi.ai furat intrebarea, asta vroiam sa intreb si eu care a fost stage 1....:))):)))=)))

cristy_dacia 07-01-11 15:05

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3962272)
cristi nu.i nimic, eu nu iti zic in nume de rau asta, dar tu de ce mi.ai furat intrebarea, asta vroiam sa intreb si eu care a fost stage 1....:))):)))=)))

stage 1 a fost cel naspa dar acuma va urma mai de bine.inainte mai circula si tata cu ea deaia nu am prea facut ca eu am vrut sa i scot si manerele din spate dar nu m-a lasat.acuma sa dea caldura si ma apuc de ea.Masina a fost cumparata de tata si nu aveam cum sa nu fac ce imi zicea.si nu va incepe stage 2 vor incepe raconditionarile masini.m-am incurcat eu cand am zis stage 2 imi cer scuze

All times are GMT +2. The time now is 15:16.

- Copyright 2026 4Tuning