Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
Originally Posted by steaua23
(Post 3492420)
Nu era cu referire la tine. Sunt multe poze ce ies in ceata, cateodata chiar nu intelegi despre ce e vb si sunt cazuri chiar la machete bune. ps: ce doglegs ?
|
Quote:
Originally Posted by FED express
(Post 3492425)
stiu ca nu era cu referire la mine!
cu doglegs..ma refeream ca Lancer-ul are dog legs la capota si totusi e un AA...faina macheta oricum!
|
Daca stau sa derulez catvea pagini inapoi, faceam si eu pozele la intamplare, pe un birou... mi-a luat o perioada pana sa cumpar o bucata de carton format A1, iar inca o bucata de vreme sa scot machete pe afara. Si, nici acum nu pot spune ca sunt stapan pe mine in ceea ce priveste pozele, dar, este o imbunatatire considerabila :lol:
P.S treaba cu dog legs nu este deloc relevanta. Faptul ca sunt machete bune Aa care au dog legs la usi, sau nu au sistemul de prindere al capotei motor realistic... nu conteaza mai deloc, nu pentru mine. :evil_laug
Quote:
Originally Posted by 2010
(Post 3492448)
Sunt foarte frumoase amandoua, imi plac pozele pe care le faci scot in evidenta detaliile machetelor:!::!::!:
|
Multumesc, ma chinui sa iasa ceva de calitate, m-a ajutat si locatia si aparatul dar si vremea, a fost prielnica 8)
Quote:
Originally Posted by radu_bv
(Post 3493223)
Vai frate.......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 sunt nenorocire:lol: Si culorile cred ca sunt cele mai potrivite pt modelele astea;)
|
Adevarul este ca Impreza imi place cel mai mult pe alb, iar Lanceru pe galben Mi-am ales intelept nuanta/culoarea potrivita pt. modelele acestea.
ms man.
|