Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

ervinbv 04-07-10 13:31

Re: Machetele mele - radu_rs

Absolut superbe cele doua machete!Pe astea mi le-as dori cel mai mult in vitrina mea de machete:D
Cand nu le mai vrei in vitrina sa-mi zici:lol::lol::lol:

steaua23 04-07-10 16:33

2 machete foarte bune si o prezentare pe masura. Tot respectul pentru ca iti dai silinta sa faci poze cat mai bune, spre deosebire de altii care fac niste poze de trebuie sa te uiti de 3 ori pana iti dai seama ce e acolo :)

FED express 04-07-10 16:40

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3489635)
Mitsubishi Lancer Evo IX - 1/18, AUTOart.
O macheta impecabila din toate punctele de vedere. Nu prea am ce sa-i reprosez... facuta exemplar.

Asa cum am promis, Sambata am pus pozele, facute pe drumul catre Poiana Brasov. Hot Spot :D

Superbe pozele, iar macheta e mortala.Periculoasa de-a dreptul!!Pacat de dog-legs.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3491593)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va plac pozele dar si macheta. Se pare ca aparatul meu este mult mai "ascultator" cand pozele sunt facute afara. Totul tine de lumina, se pare ca...
In prima faza am avut alta locatie dar am abandonat-o. Este vorba de Arena Sportiva pentru atletism din Brasov, cu turnanta, tribuna imensa si toate cele. Din motive lesne de inteles, am ales varianta B si se pare ca a meritatdin plin

Si daca tot ai pomenit de asta, de ce sa nu fac eu un gest pentru tine?! :)

Subaru Impreza Sti vs. Mitsubishi Lancer Evo IX

Minunate ambele!! machete fabuloase.nici nu stiu care imi place mai mult.Bravo!

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3492356)
2 machete foarte bune si o prezentare pe masura. Tot respectul pentru ca iti dai silinta sa faci poze cat mai bune, spre deosebire de altii care fac niste poze de trebuie sa te uiti de 3 ori pana iti dai seama ce e acolo :)

Ee..na.Depinde si de om.Mie cel putin mi-a luat pana sa-mi dau seama cum sa fac poze unei machete si nici acu nu pot zice ca ma pricep.Deci depinde.Tre sa ai si talent!

steaua23 04-07-10 16:59

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3492378)
Ee..na.Depinde si de om.Mie cel putin mi-a luat pana sa-mi dau seama cum sa fac poze unei machete si nici acu nu pot zice ca ma pricep.Deci depinde.Tre sa ai si talent!

Nu era cu referire la tine. Sunt multe poze ce ies in ceata, cateodata chiar nu intelegi despre ce e vb si sunt cazuri chiar la machete bune.

ps: ce doglegs ?

FED express 04-07-10 17:01

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3492420)
Nu era cu referire la tine. Sunt multe poze ce ies in ceata, cateodata chiar nu intelegi despre ce e vb si sunt cazuri chiar la machete bune.

ps: ce doglegs ?

stiu ca nu era cu referire la mine!
cu doglegs..ma refeream ca Lancer-ul are dog legs la capota si totusi e un AA...faina macheta oricum!

2010 04-07-10 17:07

Sunt foarte frumoase amandoua, imi plac pozele pe care le faci scot in evidenta detaliile machetelor:!::!::!:

radu_bv 04-07-10 22:29

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3491593)
Si daca tot ai pomenit de asta, de ce sa nu fac eu un gest pentru tine?! :)

Subaru Impreza Sti vs. Mitsubishi Lancer Evo IX

Vai frate.......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 sunt nenorocire:lol: Si culorile cred ca sunt cele mai potrivite pt modelele astea;)

radu_rs 07-07-10 09:04

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3492420)
Nu era cu referire la tine. Sunt multe poze ce ies in ceata, cateodata chiar nu intelegi despre ce e vb si sunt cazuri chiar la machete bune. ps: ce doglegs ?

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3492425)
cu doglegs..ma refeream ca Lancer-ul are dog legs la capota si totusi e un AA...faina macheta oricum!

Daca stau sa derulez catvea pagini inapoi, faceam si eu pozele la intamplare, pe un birou... mi-a luat o perioada pana sa cumpar o bucata de carton format A1, iar inca o bucata de vreme sa scot machete pe afara. Si, nici acum nu pot spune ca sunt stapan pe mine in ceea ce priveste pozele, dar, este o imbunatatire considerabila :lol:
P.S treaba cu dog legs nu este deloc relevanta. Faptul ca sunt machete bune Aa care au dog legs la usi, sau nu au sistemul de prindere al capotei motor realistic... nu conteaza mai deloc, nu pentru mine. :evil_laug

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3492448)
Sunt foarte frumoase amandoua, imi plac pozele pe care le faci scot in evidenta detaliile machetelor:!::!::!:

Multumesc, ma chinui sa iasa ceva de calitate, m-a ajutat si locatia si aparatul dar si vremea, a fost prielnica 8)

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3493223)
Vai frate.......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 sunt nenorocire:lol: Si culorile cred ca sunt cele mai potrivite pt modelele astea;)

Adevarul este ca Impreza imi place cel mai mult pe alb, iar Lanceru pe galben Mi-am ales intelept nuanta/culoarea potrivita pt. modelele acestea.
ms man.

DTH 07-07-10 16:03

Pe zi ce trece apar numai frumuseţi pe aici :D prezentarea este excepţională din punctul meu de vedere şi machetele sunt superbe ...să le stăpāneşti sănătos ! :D

Racer21 09-07-10 15:35

Pai sa vedem: este macheta unei masini frumoase, ii sta super pe galben, detaliile sunt foarte bune, pozele sunt reusite ... deci: excellent all-over :D

radu_rs 10-07-10 10:12

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3499992)
Pe zi ce trece apar numai frumuseţi pe aici :D prezentarea este excepţională din punctul meu de vedere şi machetele sunt superbe ...să le stăpāneşti sănătos ! :D

Merci, o sa incerc sa raman la standardele acestea, cat mai sus posibil. Urmatoarea macheta care o voi achizitiona va fi tot un Autoart... curand.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3505376)
Pai sa vedem: este macheta unei masini frumoase, ii sta super pe galben, detaliile sunt foarte bune, pozele sunt reusite ... deci: excellent all-over :D

merci Racer21 , sunt si eu multumit de poze :lol:

alex_muresan2009 10-07-10 15:57

Felicitari pentru poze si pt "japoneze".imi doresc si eu un evo IX...dar pe criza asta....bravo inca o data

MeMutzu 15-07-10 23:19

Ai o colectie impresionanta:shock::shock:mai ales EVO culoarea mea preferata galben:-)La mai multe:D

model collector 16-07-10 00:52

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3492425)

Dog legs la capota.......Ai vazut vreun 1:18 care deschide capota exclusiv pe balamale sau amortizoare?

radu_rs 23-07-10 23:36

2 Attachment(s)
azi mi-am luat inima in dinti si am indraznit sa vopsesc grila BMW si tevile de esapament pe interior in negru.

Initial grila am facut-o cu contur crom, sa respect originalul, dar nu am vrut sa respect originalul asa ca am facut-o pe toata... merge foarte bine cu plafonul negru-mat. Am nevoie de ceva pareri de la voi, ms

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning