![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Deci are cam multe voturi prima. Adevaru e ca si mie imi place mai mult:D.
Sper ca zilele astea sa o comand. |
Prima poza eu am facut-o cand mi-a ajuns toba , am si un filmulet cu sunetul ;))
A fost montata pe un golf 4 1.6 sr. https://www.220.ro/auto/Golf-4-1-6-Sound/zsnKm12Mtb/ |
dintre cele 2 prima iar daca a 2a era dreapta fara ridicatura in sus era cam greu sa ma pronunt :D
|
Quote:
stiu, miri chiar am zis ca tu ai toba asta. am vazut si filmuletu:lol: Quote:
Oricum azi am vorbit cu baiatul si marti mi-o trimite |
3 Attachment(s)
am primit vineri toba dar am fost putin plecat. acuma sa vad cand imi fac timp sa o montez:lol::lol:
|
Arata bn toba... Is curios cum va suna pe masina...
|
https://www.youtube.com/watch?v=t8S0f8_E20Y
e aceeasi toba. acuma si eu sunt foarte curios cum se aude pe 1.8:lol::lol: |
Quote:
|
alex iti dai seama ca o filmez din toate pozitiile:lol::lol:
|
ce om ba!!! eu cand mi-a venit toba m-am urcat in masina si m-am dus direct sa o pun. acum nu stiu cum sa fac sa o dau jos :)) ia zii cat te-a costat si pana maine la prima ora sa imi spui si cum se aude :D
|
S-o stapanesti/folosesti sanatos!(toba). Sunt curios cum se aude si cum arata montata pe masina. Poate o sa-i fac si la a mea un cadou de Craciun toba modelul acesta.:-)
|
Quote:
Toba a fost 159+17transportu. O sa pun pe cineva sa sufle in ea si eu filmez sa vedem cum se aude:lol::lol: Quote:
|
5 Attachment(s)
Toba o voi monta in vacanta de iarna, am stat si am calculat si chiar nu am cand.
Pana atunci am facut niste poze la masina inainte sa ii fac pregatirea de iarna adica ii schimb jantele si ii pun prelungirea veche:D |
Frumos,frumos:D,sa o stapanesti sanatos pe doamna toba;)
|
iauzi asta pune prelungire, cleala bara fata nene sa nu aibe ce freca :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning