![]() |
salut baieti as dori si eu un tricou. eu sunt din bucuresti cum fac sa il primesc. as vrea si eu mai multe detaii :D
|
stai usor ca nici noi nu avem inca tricouri... nu stiu ce s-o intamplat cu tricourile trebuia sa se stranga bani si vad ca nu mai zice nimeni nik
|
salut all
Ciao...sunt LAUReA din cj..si stati linishtitzi...o sa vedeti poze si cu noi :wink:
|
welcome :hug:
|
bine ai venit printre noi :D
|
baieti scuzatima ca ma bag poate ca nu ar trebui insa nu vad de ce toti dati vina pe ALEX, ce le face el. dc persoanele care trebuiau sa le faca sunt neseriosi.ati vazut alex se zbate sa le obtina. :?
|
Nu se mai spune nimic deoarece din discutiile pe care le-am avut la Bacau cu Alex am inteles ca a gasit el o firma care le face la niste preturi foarte bune.
Daca el nu reuseste, in Suceava cei de unde am vb eu de abia asteapta sa dea drumul la treaba. |
Nu ne legam de Alex. Numai sa ne spuna daca poate face ca daca nu eu deja in Suceava mai trebuie sa spun doar faceti-le si se apuca de treaba.
|
bine ati venit printre noi.
|
mdea, despre asta era vorba?
|
sal
bine ati venit. sper sa petrecem clipe frumoase impreuna. :tetter: :pelvic_th :peace:
|
ok am inteles, scuze ca m-am bagat
|
salut....vai tu laura chiar un topic trebuia sa faci? :lol: ...lol...
|
pai tu amy..yo ti-am mai zis...oboseala si neatentzia au fost de vina :D ce sa fac...asta e..se mai intampla :wink:
|
se mai intampla....oricum nu cred ca sa suparat nimeni....nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning