![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Hah GTR-ul pe alb am vrut sa il iau si eu :)) dar gasisem un CarreraGT frumos si mi-a placut mai mult :) Parca e mai bine facut cel pe alb din cauza culorii:)
|
Arata bine Ferrari 456GT (1992) am si eu pe grena. A fost prima macheta pe care am achizitonat-o
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua Dream Garage: '69 Corvette ZL-1 1/64 HotWheels Lamborghini Murciélago 1/64 HotWheels |
Ce misto e Murcielagooo!!! Super!! Si eu nu l-am vazu nicaieri pe asta :(
|
Sincer mie Lambo in varianta HW nu imi place in mod deosebit, parca nu e chiar ... nah eu zic ca ei ar trebui sa se rezume la Muscle si Pick-up le ies bine alea ;). Vette-ul il am si eu dar pe rosu, e foarte frumoasa, si la mine in colectie mai are 5 membrii de familie , 3 mai noi si 2 mai vechi ;)
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: Neet Streeter 1/64 HotWheels 2009 $uper Treasure Hunts 12/12 Pass'n'Gasser 1/64 HotWheels La cererea lui Creative256 de pe thread-ul lui Venox pun o poza de grup cu ce am gasit numai la real,- cu o mica rectificare: sunt 19:-) Azi am dat o fuga pana in Kaufland sa-mi iau d-ale gurii, iar la jucarii am un soc, gasesc o macheta Maisto 1/24 cu... 18 lei(nu ca ar merita mai mult, 35-40 lei e exagerat) iar un 2-pack Bburago cu 9 lei... vorbesc cu responsabilul de raion si imi explica ca este ieftinire 50% la astea(mi-a spus ca se aplica in toata tara reducerea, asa ca dati si voi o fuga). Normal ca le-am luat, cel 1/24 este 2006 Ford Mustang GT(penibil realizat, la banii astia merita, in rest, nu...), iar la 2-pack-ul Bburago am urmat sfatul lui Calin le-am schimbat pe cele 2 care erau acolo(Citroen C1 si BMW 330i) cu 2 Alfa Romeo (Brera si GT);) |
Ohohoo, faine achizitii!! Gasser-ul il vroiam si eu dar nu mai aveam bani sa iau inca 2 sa il iau la oferta asa ca am renuntat la el. Si mai bine pana la urma pentru ca maine ma infiintez la toate Kaufland-urile din Bucuresti :D.
|
Superbe rotile pe $TH(imi pare mie sau e cauciuc pe janta?) iar Gasserul merge perfect cu asta ! Mare noroc ai avut cu ele, si restu sunt tare faine, multe le am si eu din alt an sau alte culori, se contureaza frumos si colectia ta de piticanii dinastea ;)
|
Baieti, vedeti ca am vazut azi in Carrefour o gramada de Hot Wheels care-si schimba culoarea. Poate va intereseaza.
|
Foarte frumos Pass'n'Gasser;)Bafta:D:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi si maine am ceva special (azi 2, maine 2), deci iau pauza cu HW-urile. Le-am luat saptamana asta de la reprezentanta Dacia si VW. Deci, pentru azi: Renault Clio Sport 2006 1/60 Norev VolksWagen Fox 1/60 Norev |
Foarte reusit renaultul la cat de micut este :) Cam cat $$ face??
|
Faine astea de la dealeri! Ma duc si eu pana la Citroen ATS Bucuresti sa vedem daca au ceva pe stoc. Cat despre Kaufland, am fost in doua si nu numai ca nu aveau promotii, dar nu aveau nimic la 1/24 si nici urme ca ar fi avut.
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi avem: Renault Formula One R27 (2007) 1/60 Universal Hobbies France (macheta de plastic, cauciucuri exact ca cele de F1, motoras din acela acela de tragi in spate si merge singura) + niste poze cu un Renault R29 (2009) F1 Showcar vazut de mine in Budapesta, expus la o banca ING Renault Megane "Renault Service" 1/60 Norev |
Ar merge una din ele un breloc de chei:D Fumusele foc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning