![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
|
Din moment ce suntem la sectiunea Oradea ...
|
Quote:
mdeah`....numai eu stiu 3 M5`uri....si poate mai sunt,doar atatea stiu eu.......fata de Quattroporte care e singurul`.....intelegi acum:)....apropo` cate M5`uri sunt in total in Oradea??? |
3 M5 in Oradea ? :lol:
|
sunt 2 veritabile din cate stiu io si restu M-Paket 535d
|
Neah, in oradea este doar un singur M5. Doar unul din cap in coada, restul sunt doar kituri.:)
Am mai pus mi se pare ca tot pe topicul asta poze cu M5ul lui Trompi. |
Uite ca am gasit pozele ce le-am mai pus dar nu pe topicul asta.
Asta este singurul M5 din Oradea, restul ori sunt in trecere ori sunt numai kituri. [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920005.jpg[/IMG] [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920001.jpg[/IMG] |
Pai de asta am zis.
E unul singur. |
Mai este Oradea un Seria 6 (nu dau numele) , la exterior are toate elementele de M6 dar motorul este un banal 3.0 benzina. Voi ce parere aveti ?
BH09SSS , nu e frumos sa pui poze cu masinile altora care contin numere fara aprobarea lor ;) |
wtcvictim macar culoarea?nu e cel albastru nuu??acela cred ca e M6 adevarat.....sau nu stiu bine aici....???
|
DEC'u ? :)
P.S.Dar este si un M6 in Oradea.Cabrio. |
Quote:
Iar despre seria 6, ma gandesc ca te referi la ala bleumarin decapotabil MAX. Nu? Nu stiu absolut nimic despre masina aia, dar e frumoasa. |
Quote:
Sincer mi se pare aiurea , sa ai peste tot badge-uri de M , iar masina sa traga mediocru, de 250cp , pana si un G5 GTI DSG ii da lectii de condus.. |
Le confunzi SSS.
MAX-ul e M adevarat. DEC-ul e vrajeala. |
Aha... m-am prins... eram si eu mirat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning