![]() |
Re: Seatul meu minor !
:) ma anunti ce decizi boss
|
Vlad, eu zici să-le iei... O să stea bine, aşa fumurii, pe albul care va veni pe maşină !
Părerea mea... :D |
si eu zic acelasi lucru is bestiale facute fumurii,acuma u stii :D
|
Felicitari pt permis, acu tre sa uzi plasticu:D
|
Felicitari pentru permis,fara evenimente mai ales ca maine masina o sa aiba vopsea proaspata :)
|
2 beri si te felicit si eu :)..glumesc, felicitari ma ca tiai luat plasticu. Acu nu ar fi pacat sa il tii in mana si sa nu ai ce conduce? ;) Ia exemplul meu si rezolva problema cu mainile tale ;)
|
Uite jante care te'ar coafa bine :-)
|
daca va uitati mai bine omu are BANNED deci nu are cum sa va mai raspunda:!:
|
5 Attachment(s)
M'a rugat Vlad sa pun niste poze cu masina in stadiul actual si cu precizarea ca maine va fi vopsita din nou din cauza unor imperfectiuni...
|
Deja parca e alta masina, sa moara bibi!
|
9 Attachment(s)
Poze cu masina dupa ce a fost vopsita din nou...
|
Bai nebunule iai pus si jantele??? Pfoaaaaaaa!! TAREEEEE!!! Stiu ca citesti!!! Hai sa ai grija de ea si sa o faci si mai si!
1) Folie 2) Arcuri (taiate) |
Daca ai un prieten bun , foloseste contu lui sau fa altu :)) , sa poti da detalii tu , mereu , la orice ora, cand vrei , cum vrei , de care vrei , ai inteles ?
|
VladM, maşina a ieşit bine, las-o mai pe burtă şi fă-i triplele şi geamurile fumurii...
Văd că eşti banat permanent :( Baftă ! |
Va salut pe toti. Multumesc pentru lucrurile bune spuse. Astazi am ajuns de la mare si la masina se schimba distributia,planetarele,placutele de frana,fuzetele si alte chestii marunte. Maine o sa-i pun folie neagra lucioasa pe cupola si trebuie sa-i montez si eleronul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning