![]() |
Re: 325ci
Arata super bine :D
;) |
cu tot respectul dar e f urat! la mine in fata portii ar da mai bine :)
|
LOL.Nici la mine nu ar arata rau:)
Superba Calin,bafta |
Super arata....ce zici de o evacuare dubla?;)
|
Mamma ce mortala e .. bvo sa o stapanesti sanatos :) Ai un pui de M3
|
cat te costat pachetu M II asa informativ daca se poate sti?
|
:shock: Woooow ce pericol arata !!!
|
caline .. urca si u niste poze .. la o rezolutie numa buna de wallpaper ca cred ca i`ar sta bine la mine pe desktop si poate face si santos niste wallpapere k e baiat priceput si imi place cum lucreaza
10x:peace: |
o maritzi ? Parca am vazut un anunt pe autovit . Planuri de viitor? Sper sa nu fiu indiscret . Mult succes si respectul meu
|
deja?? :shock: :shock:
Oricum .. dak o vinzi si pe asta .. urmatoarea crek k va fi si mai belea .. poate chiar M3 8) |
nice car ;)
|
Sa vezi faza...ma plimbam cu un prieten cu bicicletele si am mers in vizita la unu pe strada unde stai tu (calin) si mio aratat prietenu ala casa ta si o zis: Sa vezi asta are un BMW M3 de 700 cai putere"....:D Nam mai zis nimic :D
|
NAI (..fluier/clarinet/...)zis nimic...ca limba romana nu prea o cunosti:rolleyes2
"am mers la unul pe strada " "mi-a aratat" "prietenul ala" "si a zis" "N-am zis nimic" PS: continua si tu 'vizitele' pe la scoala generala; si cere-le profesorilor sa predea gramatica ..corect:rolleyes2 |
Quote:
mdea...nu prea se vede aa e cabrio eu cred ca numa coupe i:) |
Quote:
Esti ca si tipul ala care dupa 100 de pagini de discutie pe topicul lui Sebastian si-a dat seama ca nu e motocicleta... Imi cer scuze dar nu m-am putut abtine :-) :-) :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning