![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
- ASIROM , angajati nota 10 cu exceptia proastei de la registratura
- OMNIASIG, imbecili de la constatator pana la lichidator ,am rezolvat cu ei intr-un final insa numai cu o adresa scrisa de catre un avocat. Poate nu le-a placut fata mea insa le amintesc ca data viitoare nu ma voi rezuma in a arunca cu bara in ei si nu mai intentionez sa lovesc doar 2 masini , lovesc toata parcarea si dau r.c.a-ul facut la ei :)) - Jantele au fost facute de mine ( pregatit , vopsit ) atat la fata cat si la interioare , voi posta mai multe poze si info cand voi termina si celelalte lucruri propuse. - Culoarea custom by Night Team Service, un crem ca untul , o culoare calda la care sa adaugat perla de culoare violet,albastru,alb si galben. Ce a iesit se vede putin in poze intrucat nu iesi poze reflexiile,voi incerca sa fac la lumina zilei,in soare o fotografie mai concludenta. En`joy that si in scurta vreme revin cu scaunele,poate chiar in seara asta.. in functie de cat de tare ma face sa rad dentisul :)) |
Totul e bine cand iese cu bine.. tot ceea ce ti-ai propus pana acum ai reusit.. deci nu ai cum sa te plangi de un dentist :D. Jantele sunt superbe , abia astept sa le vad live . Succes in continuare
|
Multumesc frumos Keddy !
|
Se mai adauga set acoperitor pedale Sparco !
|
9 Attachment(s)
Se adauga set antifurt roti si foto cu anvelopele montate... fara jante zgariate multumita baietilor de la Primat Gold:
|
Zi ca nu is cauciucuri BCT ! ! ! Am avut eu pe masina BCT si zici ca mergeam cu trenul asa galagie faceau
|
Adaugam urmatoarele completand lista celor propuse :
- Eleron reglabil Gt wing 250 2011 edition - Stopuri leduri clean Smoke - A.D Tuning 2011 edition - Faruri Angel Eyes - A.D. Tuning 2011 edition - Set Pedale Sparco - Jantele echipate - Scaunele tapitate complet Astazi urmeaza sa ma duc dupa fibra ca sa elimin iluminatoarele de la tripla si sa fac reparatia la bara. En`joy that , urmeaza husa capota. |
2 Attachment(s)
vazut-placut-satisfacut :D
( scz claritatea ) |
No coment.Superba masinuta.Ma omoara interioru si vopseaua 8)
O singura chestie zic eu pe viitor pentru ca vad ca de abia le'ai schimbat : jantele.La cum arata masina ta,parca ar da mult mai bine bine un set de jante 10j spate si 8.5j fata buzate.Un Borbet A,B,T,Brock B1...s.a.m.d.Sau niste BBS'uri RS sau Style 5 :oops: Per ansamblu,felicitari,tine'o tot asa.Mult noroc in tot ce faci! Salut! |
Multumesc minimal.madness,caut de multa vreme Brock B1 insa nu am gasit decat / 16 si cu un J care nu ma avantajeaza deloc.... multumesc de incurajari si ma bucur ca place multor pasionati.....
Ieri am montat si Alarma... proiectul continua... |
Sunt pe 16" 9J 4x100 si pe 17" 10J 5x??? exact ca cele de pe calibra .Are un prieten de aici.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
PSD-ul -> Night Team Racers
|
superba! bafta in continuare in tot ce ti-ai propus. sper sa o vad live la 4tuning days!
|
Multumesc frumos, pentru moment se afla in proiect husa de capota + inelele prindere suplimentara urmand a monta suspensia KW reglabila duritate-inaltime si cutia modificata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning