![]() |
Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!
Quote:
Seby de acord cu tine despre STI. DAR de ce este EVO mai bun ??Face ce face si il coace pe STI. Uite un film de la Deva ca tot mi-a amintit ONO de BAnciu(Subaru de la gr.H)si observa comportamentul subvirator al masinii Subaru si ce accident a urmat dupa. http://www.bogdymex.ro/PozeRaliuHune...accidentHD.wmv |
Quote:
ma gandeam ca poate Evo are si mai multa priza la public si pt ca e mai domestic si ceva mai "draguts" decat Subaru... |
Quote:
Eu analizez masinile nu masina si pilotul la un loc. Asa va spun ca eu su Subaru ii bat pe toti si ce e cu asta? Vorbesc de masini in cazul in care ar fri conduse de persoane care se muleaza si se adapteaza perfect pe fiecare. Nu iau in calcul pe Titi, Giri, Tempeste, Leu ... aici e de soferie si pe anumite trasee o Dacia poate performa in fata unui Evo daca traseul permite.Sau in fata lui STI. Evo are avantajul de a fi o masina mai cunoscuta tehnic si mai usor de servisat, mai ales tinand cont de experienta unor mecanici. |
Quote:
|
De fapt era invers!
|
Sebi fara suparare dar te-ai inselat cand ai spus ca evo este un lancer cu 4x4. evo este pe cu totul alto platforma decat lancerul normal + ca mai intai a fost evo dupa care lancer. In cazul lui Subaru mai intai a aprut Impreza si din masina d strada sa creat WRX impartind d altfel aceasi platforma (din cate stiu eu, t rog sa ma corectezi dak gresesc, pari mai cunoscator de Subaru ca mine ;) )
|
....da...e foarte cunoscator:)) face tuning la motor la suparu
sebastian scuza-ma ca am vb si scuza-nma daca am gresit |
Quote:
Incercati sa intrati sub un sti sa vedeti cata simplitate si eleganta gasiti si incercati si la EVO. |
subaru imi place mai mult !
|
baiieti nu depinde doar de masina..mai e si pilotu...si alte elemente ce pot influenta rezultatu...
eu zic k EVO este masina jucarie...cu ea nu toti sa pleci normal de la stop...dar chiar dak apreciez masinuta aia asa de mult nu pot sa nu spun ca sunt constient de rezultatele STI-ului si decat sa ma chinui sa va explic eu zic k nu exista diferente.. ...ma rog dak ar exista...EVO ar trece primu :lol: :lol: :lol: |
Evo for funn,Wrx for Race.....it`s more funn than Race...so vote Evo :) ...
|
Noi vorbim de acelasi pilot.
Da Subaru e pentru oameni mai esperimentati nu e permisiv ca EVO. |
La categoria asta ar trebui sa introducem si pe nenea MONARO care usor, usor se apropie cu pasi mici dar siguri de performantele lui EVO si STi ;)
|
LOL ce treaba ara MONARO frate cu masinile despre care se discuta aici?? e cumva 4x4? are cumva motor de 2000 turbo?? participa cumva sau a participat vreodata la raliuri?
este o masina excelenta, dar nu are nici o legatura cu masinile despre care se discuta aici |
hai ma lasati-o draq de treaba... mi se pare chiar penibil sa dati ca argument pro raliurile unde si mitsu si subaru sunt terminate la blana
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning