![]() |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
E chiar ok vremea acuma :???:,nu se stie ce va fii maine:sad:
Dar daca cei de la aeroport au zis ca va ploua maine asa o fii |
Vremea e naspa,de cateva zile tot ploua,plus ca va si cam frigulet in jur de 5 grade afara.
Cred ca editia toamna ar fi mult mai ok daca se face pe viitor(adica in ani urmatori) in jur de 1 octombrie(vremea e mult mai buna in perioada aia,in primul rand mai cald...spectatori mai multi). |
Eu zic asa: Autorizatiile pentru maine sunt. Cine vrea, risca si merge. Daca e vreme buna se da, daca nu, nu. Si ramane si pe 25 ;).
Ce ziceti? |
da parada va mai fii in seara asta?
|
Quote:
|
ar trebui decis repede, sa se ia o hotarare, ...eventual un nr de telefon pt sunat maine de dimineata in jur de ora 6... si uitat pe cer, daca ploua, asta e cea mai buna prognoza...parerea mea.
Sansele ca saptamana viitoare sa fie mai frumos sunt considerabil mai mici decat acum. Anul trecut editia de toamna s-a desfasurat pe 12 Octombrie si imi aduc aminte a fost o zi minunata, saptamana imediat urmatoare am fost la brasov unde de asemeni a fost frumos, nu stiu sa mai fi fost vreo cursa dupa aceasta data...19 oct |
Va rog inca o data.....sa uitati data de 18 octombrie ......si parada de pe 17......totul se muta pe 25 octombrie....respectiv parada pe 24,conditiile sunt aceleasi,rezervarile camerelor se vor reface pt weekendul urmator.Vremea nu a tinut cu noi,si prin urmare cursa este amanata.Ar fi fost pacat ca pana acum am avut 2 etape cat de cat ok......sa o dam in bara rau la nr.3.........incercam weekendul urmator......poate avem mai mult noroc.......
|
Vorbesti degeaba Fly.. nu vezi ca voi scrieti de 5 ori ca se anuleaza pentru maine si pe urma vin 30 de posturi cu "nu s-a anuntat nimic oficial, eu zic sa mergem maine, hai ca io cred ca vremea e buna, sa venim la gramada acolo poate poate, hai ca merge si asa" :)
|
au fost 2 situatii.
daca vroiam amanare -deschidem aeroportul pe 18 si il inchidem pe 25(traficului aerian cu 24 ore inainte) daca mentineam deschis pana maine ,pe 25 nu mai puteam face concluzia -S-a amanat totul pentru saptamana viitoare |
Quote:
|
|
|
Quote:
Si 2 nu imi e frica, e o competitie intre cine isi modifica mai mult masinile, iar ibitza nu o sa ramana la stadiul de cum am luat-o...este in curs de upgrade... |
ce bine ca te am adversar :twisted:
|
Quote:
da sunt sanse 50% sa-o termin dupa ce ii gata motorul,mai e softul ..care nu pot sa zic ca se face cat ai bate din palme..cel putin 2-3 zile ar dura la mine... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning