Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   UFO Customs tuning and car audio (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/145594-ufo-customs-tuning-and-car-audio.html)

Detman 09-07-10 00:55

Re: UFO Car Audio & Custom Bodyworks-Cluj

tari gotti-urile... dar cam ciudat arata buza aceea... chiar ca zici ca e spatele la janta, adik partea interioara.

bafta in continuare. ;)

roby200687 10-07-10 17:16

i intors mijlocul

tupeu 11-07-10 11:42

Da, asa este.. :)

kinderu 12-07-10 13:26

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3509595)
Da, asa este.. :)

ufo need some back up ...in seara asta plecam spre anglia si am ramas fara rasina .......cluju e in drumu nostru ce zici imi poti imprumuta 2 litri ??????tinem leg pe tel.....ia nr meu de la yackone sau eu pe al tau ...bafta

motzu 12-07-10 14:33

Quote:

Originally Posted by kinderu (Post 3512466)
ufo need some back up ...in seara asta plecam spre anglia si am ramas fara rasina .......cluju e in drumu nostru ce zici imi poti imprumuta 2 litri ??????tinem leg pe tel.....ia nr meu de la yackone sau eu pe al tau ...bafta

ufo e plecat in grecia iti dau eu un numar de telefon de la hala sa vb cu baiatu ala
sebi:0754925023

tupeu 23-07-10 22:50

5 Attachment(s)
BUNA seara
postez niste poze care sunt nediscutabile :)
deci no comment, proprietarul acestui urs a vopsit recent masina, proiectul a tinut ceva vreme, in materie de caroserie, suspensie. motor, etc... e personalizata dupa gusturile lui
iar ce am reusit noi sa facem e sa polisham jantele si sa readucem un pic la viata barile cromate care sunt provizorii pana la urmatorul kit (ceva m-tech 2 am inteles)

tupeu 23-07-10 22:57

2 Attachment(s)
si ma scuz, ca de fiecare data :) de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul :D
alte jante, buza polishata, spitze in culoarea masinii... peugeot 206

tupeu 23-07-10 23:00

si am uitat, borbet-urile inca nu sunt finalizate, mai trebuie vopsit ceva, detaliile le vom arata pe viitor, cu poze :)
numai bine

Xdriver 25-07-10 20:30

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3538695)
BUNA seara
deci no comment, proprietarul acestui urs a vopsit recent masina, proiectul a tinut ceva vreme, in materie de caroserie, suspensie. motor, etc... e personalizata dupa gusturile lui
iar ce am reusit noi sa facem e sa polisham jantele si sa readucem un pic la viata barile cromate care sunt provizorii pana la urmatorul kit (ceva m-tech 2 am inteles)

Jantele au iesit ff bine. Eu zic sa vopsiti cu albastru partea aceea ingusta unde scrie Borbet;)
Legat de masina, parerea mea este ca trebuiau prelungite si capetele aripilor ca sa se continuie cu capota, in rest..........f frumos ursul. :)

tupeu 25-07-10 21:13

da drivere, de aia am scris ca sa nu fie discutii pentru ca asa a vrut proprietaru, sincer nici mie nu imi place da, ii cva acolo :) eu as lasa stock fara badboy :)

spain32 26-07-10 13:16

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3538695)
BUNA seara

vai da cei cu culoare aia alb cu albastru vezi ca in poza 4 se vad gaurile de rugina vopsit peste ele ,graba asta strica treaba oricum jantle is beton restu.....la parerea propietarului.

tupeu 26-07-10 13:45

chiar nu imi dau seama de ce vezi tu, poate e de la calitatea slaba a pozelor sau reflexia luminii pentru k e alb perlat cu albastru
rugina mi se pare imposibil sa aibe pentru ca masina a fost facuta de la zero caroserie tot... izolata pe sub, inauntru etc...

spain32 26-07-10 13:53

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3543497)
chiar nu imi dau seama de ce vezi tu, poate e de la calitatea slaba a pozelor sau reflexia luminii pentru k e alb perlat cu albastru
rugina mi se pare imposibil sa aibe pentru ca masina a fost facuta de la zero caroserie tot... izolata pe sub, inauntru etc...

uite bine ca se vede gaurile in poza a 4 orum spor la tuning cu e 30u.:rolleyes2

alexufo 26-07-10 16:21

1 Attachment(s)
bara fata de e36 compact.. under construction

Vladutzzz89 30-07-10 11:50

7 Attachment(s)
Stopuri Custom Vento & Urs

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning