![]() |
Re: UFO Car Audio & Custom Bodyworks-Cluj
tari gotti-urile... dar cam ciudat arata buza aceea... chiar ca zici ca e spatele la janta, adik partea interioara.
bafta in continuare. ;) |
i intors mijlocul
|
Da, asa este.. :)
|
Quote:
|
Quote:
sebi:0754925023 |
5 Attachment(s)
BUNA seara
postez niste poze care sunt nediscutabile :) deci no comment, proprietarul acestui urs a vopsit recent masina, proiectul a tinut ceva vreme, in materie de caroserie, suspensie. motor, etc... e personalizata dupa gusturile lui iar ce am reusit noi sa facem e sa polisham jantele si sa readucem un pic la viata barile cromate care sunt provizorii pana la urmatorul kit (ceva m-tech 2 am inteles) |
2 Attachment(s)
si ma scuz, ca de fiecare data :) de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul :D
alte jante, buza polishata, spitze in culoarea masinii... peugeot 206 |
si am uitat, borbet-urile inca nu sunt finalizate, mai trebuie vopsit ceva, detaliile le vom arata pe viitor, cu poze :)
numai bine |
Quote:
Legat de masina, parerea mea este ca trebuiau prelungite si capetele aripilor ca sa se continuie cu capota, in rest..........f frumos ursul. :) |
da drivere, de aia am scris ca sa nu fie discutii pentru ca asa a vrut proprietaru, sincer nici mie nu imi place da, ii cva acolo :) eu as lasa stock fara badboy :)
|
Quote:
|
chiar nu imi dau seama de ce vezi tu, poate e de la calitatea slaba a pozelor sau reflexia luminii pentru k e alb perlat cu albastru
rugina mi se pare imposibil sa aibe pentru ca masina a fost facuta de la zero caroserie tot... izolata pe sub, inauntru etc... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
bara fata de e36 compact.. under construction
|
7 Attachment(s)
Stopuri Custom Vento & Urs
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |