![]() |
Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
si pentru banii astia primesc tot sistemul de xenon, nu doar "becurile" da? si inca o intrebare: au garantie?
|
Quote:
Pretul ala e ptr toata instalatia de xenon care se monteaza in 30 min ... Garantie = 1 An. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Am si eu o intrebare: Ce diferenta este intre cotiera de la ISOTTA si cel de la JOM(http://www.jom.de/Mittelarmlehne-337-9289.html) in afara de pret? |
Quote:
Fa si tu o comparatie intre poza pusa de tine si asta : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1142526856 |
Multzumesc pt. raspuns. Vad ca le aduci pe ambele. Ai avut abele in mana? E o diferenta chiar asa de mare, ca din poze nu reiese(la jom e cam blur-uita poza) Cand le-am vazut am crezut ca au acelasi producator. Cum e prelucararea la cel de la JOM? Ca dimensiuni sunt la fel? Vreau sa cumpar dar nu am posibilitatea sa le compar live. Chiar merita diferenta de pret? (de 5 ori mai mare)
|
Quote:
|
Sal ceva stopuri clare pentru Toyota Celica 2003 aveti??? Ceva la motor se poate face??? ms!:D
|
Quote:
|
Pentru un c3 pluriel aveti ceva? Interior si exterior, orice...o lista ar fi nemaipomenita.
Multumesc. |
hu & dif`uri aveti la magazin ? pt o fabia m`ar interesa :) ms
|
triple pentru colt 2007? astept PM
|
Quote:
La motor se poate face: -admisie -evacuare -resoftare etc.etc.... |
Quote:
-volan -nuca schimbator -pedale -scaune sport -centuri in 3-4 pct Pt.exterior mai greu la c3 pluriel,momentan nu exista mai nimik pt pluriel ,doar pt c3 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning