![]() |
Re: info
Quote:
mersi omu!!!maine ajung de dimineata in s.m. si ma orientez un pic.am vreo 15 spatii de vazut...mai mult ma orientez pe langa o spalatorie,vulcanizare ceva legat de auto,si in oradea sunt viz a vi de o vulcanizare si e bine...sa vedem va pot surzi cu ce stiu!!!:):):) |
Re: Satu Mare ?
13-14 mai Timisoara
MALL TIMISOARA va fi gazda unui mini salon tuning de 15 masini alese atent, in perioada 13-14 mai 2006. Evenimentul va cuprinde o etapa de circuit viteza, un concert, lasere si altele Re fratilor!O sa fie beton va zic eu!A mai fost in noiembrie asa ceva tot la Mall si a fost beton beton!Dak puteti veni haideti k acuma o sa fie si salon tuning:DAbia astept sa fie odata k deja s-au mai plicti astia de aici sa mai iasa la niste liniute:(Nu mai ai ce vadea.....in afara de fete:D Da na zic dak vreti sa vedeti ceva fain.......haideti.....eu as veni si din China:))) |
mai rasp si la PM cristi k ma enervezi k ma lasi fara raspunsuri...la TM nu cred k a merge nimeni k nu se merita...la Oradea nush dak ma risc...nu in 21mai e la ei pe aeroport?...
dc nu facem si noi niste liniute pe aeroport...intre noi...si asa is 2 curse pe sapt de sm-buc...deci nu cred k ar fi o problema...ne interesam? :) |
acuma am vazut...in 4 iunie ii 4tuning day la Oradea...ink nu stiu exact ce va fi si cum va fi...sper k ti gata polo-ul pana atunci juana_man...in rest toti bine sanatosi?
|
3 Attachment(s)
mai pun eu niste poze...k vad k numah eu ma chinui sa scot telu din buzunar si sa fac cate o poza...asta e de azi...mai faceti si voi si puneti nu va fie lene...
P.S.: juana_man...de filmele alea ce se mai aude? tot la editat is?...a trecut ceva vreme...:) |
Strandul stiam ca nici nui deschis...poate nu stiu bine..La Oradea merem ..vine careva? 4tuning Day Revange :). Ceilalti cum mai sunteti? Ne mai adunam?
|
deci zilele orasului satu mare se pare ca vor fi la sf lunii mai! mai exact in jurul 25-26-27 mai! mi-a zis cineva din pramarie!
|
sincer ... asa am auzit si eu ... 26-27 mai ... ca o se tzina zilele orasului ...
|
sper sa se organizeze ceva fain...liniutze indemanare! ar fi fain...si ar fi suoper daca ar putea fi convinsi astia cu porsche si viper si corvette sa concureze si ei! dar is soinalesc masinile astia din pacate!
|
atunci se tin...dar nush ce se va organiza...dak nu se ocupa cineva...nu va fi nush ce miscare...
|
speram ca se va ocupa cineva! o organizatie dinasta de vitezomani! daca nu ghinion
|
ghinion cristi! incet aparaem toti in ziar...pt eroism!
|
aici suntem...:)...destul de rau k o sa apari in ziar...toata lumea se leaga...adevaru e k si cam facem prostii prin oras...si eu am mers azi k nebunu pe pod...am trecut pe rosu si am tras un slaif si in a 2a...vreo 10m m-am dus in slaif...mi-o iesit fain :)...noroc k nu era pol...sper sa nu te puna totusi...dah cine te-a reclamat?
|
loool...dar nu ziceai k ti masina intr-un garaj si asteapta sa fie vopsita? :)...ink nu ai vopsit-o? atata bai sa fie...bine k nu ti-o zis politia nimic :)...
|
la faza cu stersu` userului ... esti cam singur ... :oops:
si noi vrem sa fie pus la comunitatzi locale ... da` mai degrama mai stai ... si mai insisti ... decat sa il stergi .. parerea pea ... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning