Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

crysty.bobok 11-11-10 00:15

Re: E39 - black bmw

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3800252)
Am citit tot topicu frate, e de urmarit :D Mai ales ca in ultimele pagini am ras cu Marean care este el :lol: Vezi ca e in stare sa-ti traga o cheie pe masina, si cam are dreptate.... daca nu iese Candy Red nu prea e combinatie... si-asa am ramas pur si simplu uimit de pozele alea, mai ales aia cu Lanceru... Hai bafta cu masina, abea astept sa semneze aia actele! :D

da man ... nu prea e cine stie ce topicul ... nu sunt modificari majore !

Astazi am fost chemat la casco pt alt dosar ... pe celalalt l-au respins deoarece zgarietura din bara fata aparea (zgarietura era atunci ... acum e sparta ) si in pozele de cand am intocmit contractul , asa ca nu mai imi schimba ei bara fata ! trb sa o cumpar eu (deja am dat comanda ).... ce sa zic mai mult ! TAMPITI !!!!!!!! feritiva de cei de la EUROINS !!

crysty.bobok 24-11-10 00:18

2 Attachment(s)
Ieri a sosit bara fata + proiectoare.... maine am programare la service ... ar trebuii sa dureze maxim 3 saptamani....

B_79_UFD 24-11-10 03:23

salz cristi zimi si mie t rog de unde imi iau si eu un cd player pt e39?
ne int prin tgv ;)

B-99-SAA 24-11-10 08:38

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3838805)
Ieri a sosit bara fata + proiectoare.... maine am programare la service ... ar trebuii sa dureze maxim 3 saptamani....

Daca te mai intarzie putin se face martie pana scoti masina... Plus ca "ar trebui" nu e niciodata respectat! Eu zic sa stai cu bata pe ei cat e masina acolo :lol: Te duci si stai langa ei cu biciu si poate o termina mai repede :lol:

crysty.bobok 24-11-10 10:09

Quote:

salz cristi zimi si mie t rog de unde imi iau si eu un cd player pt e39?
ne int prin tgv
Ai PM !

Quote:

Daca te mai intarzie putin se face martie pana scoti masina... Plus ca "ar trebui" nu e niciodata respectat! Eu zic sa stai cu bata pe ei cat e masina acolo Te duci si stai langa ei cu biciu si poate o termina mai repede
Da ... astazi am lasat masina , in 2 sapt zic ei ca este gata, bara spate a sosit bara fata la fel... !

Nu imi ramane decat sa astept ... !

SAX1987 24-11-10 11:28

Ce culoare va fii :shock::shock:?

crysty.bobok 24-11-10 11:55

aceeasi culoare .. si asa a trebuit sa deschid proces ca sa imi accepte revopsire totala... .. dupa ce o vopsesc cred ca o colantez toata... ca sa protejez vopseaua.. si poate o fac rosie din colant... sau alb matt... astept sa vad cum iese a lu marean ...

Marian_nebunu 24-11-10 12:20

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3839597)
aceeasi culoare .. si asa a trebuit sa deschid proces ca sa imi accepte revopsire totala... .. dupa ce o vopsesc cred ca o colantez toata... ca sa protejez vopseaua.. si poate o fac rosie din colant... sau alb matt... astept sa vad cum iese a lu marean ...

;)...CAND AM LUAT BANII :D !!MA APUC DE MASINA !!!sper ca in max 2 saptamani sa termin partea estetica !!:D:D:D

crysty.bobok 24-11-10 13:25

in 2 sapt ar trebuii sa fie gata si a mea ... !

cat o costa o colantare alb matt sau un rosu frumos la al meu e39 ... ? oricum la tine vin cand e sa o colantez.. si mergem aman2 sa alegem culoarea !

B-99-SAA 24-11-10 13:47

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3839830)

cat o costa o colantare alb matt sau un rosu frumos la al meu e39 ... ? oricum la tine vin cand e sa o colantez.. si mergem aman2 sa alegem culoarea !

Cam 1500 lei din ce stiam eu... Acuma plus sau minus, depinde si cat de calitativ vrei :) In bucuresti ii s-o faci? Pai aici sunt destui, ai de unde alege :D Numai sa o vedem scoasa din service :lol:

Marian_nebunu 24-11-10 14:14

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3839830)

pt tine 8 milioane :D !!!! dar eu nu mai colantez maisna :D...o vopsesc (singurel ) alb mat :D

plictisit 24-11-10 14:18

o sa ai o mare surpriza daca o colantezi, pe langa ca o sa iasa sub asteptari, cand dai colantul jos e posibil sa observi ca ai ramas si fara lac si culoarea matuita, si tre sa o revopsesti, cel putin asa am inteles de la cineva care si-a decolantat masina

SAX1987 24-11-10 14:42

Eu cred ca colantul e o improvizatie ieftina !

Lasa masina neagra ca arata bine , vezi masina lui Alex ce frumos arata !

Ai mare grija cum itreti vopseaua proaspata !

crysty.bobok 24-11-10 14:46

Quote:

Cam 1500 lei din ce stiam eu... Acuma plus sau minus, depinde si cat de calitativ vrei In bucuresti ii s-o faci? Pai aici sunt destui, ai de unde alege Numai sa o vedem scoasa din service
da in bucuresti vreau sa o fac !

Quote:

pt tine 8 milioane !!!! dar eu nu mai colantez maisna ...o vopsesc (singurel ) alb mat
cum ma singurel ?

Quote:

o sa ai o mare surpriza daca o colantezi, pe langa ca o sa iasa sub asteptari, cand dai colantul jos e posibil sa observi ca ai ramas si fara lac si culoarea matuita, si tre sa o revopsesti, cel putin asa am inteles de la cineva care si-a decolantat masina
pai eu vreau colant ca sa protejez vopseaua ... si am inteles ca asta este unul din avantajele colantarii ! ... Am vazut ca uni dau si garantie pe chestia asta ... !

cred ca as putea sa vb cu astia d la service sa imi dea alta nuanta de negru... care negru oem ar da cel mai bine ?

Marian_nebunu 24-11-10 14:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3840004)
da in bucuresti vreau sa o fac !

cum ma singurel ?

pai eu vreau colant ca sa protejez vopseaua ... si am inteles ca asta este unul din avantajele colantarii ! ... Am vazut ca uni dau si garantie pe chestia asta ... !

cred ca as putea sa vb cu astia d la service sa imi dea alta nuanta de negru... care negru oem ar da cel mai bine ?

negru asta :D:D:D !!!

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning