Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Concurs (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/141017-concurs.html)

D0ryN 02-02-10 21:49

Re: Concurs

4 Attachment(s)
Aim in' :rolleyes2

mihai_bogdan 02-02-10 22:55

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3043993)
Aim in' :rolleyes2

nu vreau sa ma cert cu tine sau alt chestii,dar ce ai vrea sa inteleg din pozele alea?in afara ca stii sa faci drifturi si alte chestii....eu nu vad cum arate jentile nu vada cum arata spatele masini ....pune niste poze mai clare ca aici nu e concurs de forografie..e concurs de desing auto

Ingerasul99 02-02-10 22:56

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3044268)
nu vreau sa ma cert cu tine sau alt chestii,dar ce ai vrea sa inteleg din pozele alea?in afara ca stii sa faci drifturi si alte chestii....eu nu vad cum arate jentile nu vada cum arata spatele masini ....pune niste poze mai clare ca aici nu e concurs de forografie..e concurs de desing auto

fiecare pune ce poze vrea.

D0ryN 02-02-10 23:14

1 Attachment(s)
Cam asa arata jantele (de jenti...nu stiu ce sa iti zic)
Daca mai ai vreo curiozitate personala te rog sa imi dai add pe mess ca se rezolva

ANDR31 03-02-10 07:34

Ma, parca v-am spus sa nu mai deschideti subiecte de genu'. Sau ce, aveti chef de cearta? Aici nu este locul potrivit!
Vorba lui ingerasul, fiecare posteaza ce poze vrea. Nu inteleg de ce va doare pe voi de pozele altora :??.

Poll-ul il va face skyzzo astazi, mai spre dupamasa . . . pentru ca eu nu voi avea posibilitatea.

skyZZo 03-02-10 10:22

ok
propun o regula noua
pozele sa fie facute in modul urmator
fata
spate
lateral
poza artistica la alegere
va rog frumos sa specificati daca sunteti sau nu de acord cu aceasta regula postant (NU AICI) un comentariu la poll(care va fii gata la ora 2 (sper...)
ULTIMA STRIGARE!

Maryus_x90 03-02-10 11:26

mie mi se pare o idee bune, pt ca sunt pozitiile perfecte din care poti observa liniile si detaliile masini :) deci eu sunt pentru :)

eMH 03-02-10 11:32

nu vad cine ar putea avea ceva impotriva. Mi se pare o idee foarte buna,astfel impacand si pe cei care au o problema cu fotografiile realizate cat mai bine,si pe cei care au o problema cu masinile modificate cat mai frumos.

skyZZo 03-02-10 12:37

.:POLL:.

skyZZo 03-02-10 16:13

incetati sa va mai certati ca doi copii
faceti schimb de ID-uri si imprietenitiva
daca doriti sa imi explicati situatia facetio prin PM
aici se posteaza doar masini si sfaturi
atat...

gonzy_et 04-02-10 07:51

skyZZo vad ca ai postat foarte mule poze cu mai multe MITSU-ri dar parerea mea ultima Evo X alia albastra cu alb mi se pare cel mai cel destul de unitar toate treaba graficuri sreet racing si bodikit extrem, frumos.
Puncte minus ai la:
-Un pic mare buza din fata domina prea tare, de lai retrage cu 10-15 cm ar fi perfect si la jante am inteles ca sunt 2 tipuri dar dc fiindca nu e masina de drift ca pe spate sa schimbi des anvelopele si de leai pus 2 tipuri atunci macar fale de culori diferite si ar fii si mai armonios, ar merge beton albastru ala pe rotile din fata si sa le les albe pe spate.
Sper ca acest post nu provoaca cearta fiindca nu e de intentie negativa dar asa am inteles ca pe topic aci nu ne certam dar ne sfatuim si ne comentam masinile bafta.

skyZZo 04-02-10 14:03

accept cu bucurie orice sfat
o sa incerc sa fac cum ai spus tu
sa vedem ce iese ;)

zN3u 04-02-10 16:07

domnilor pe vitor adica la urmatoarele concursuri pot sa particip si eu ?

skyZZo 04-02-10 16:09

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3050180)
domnilor pe vitor adica la urmatoarele concursuri pot sa particip si eu ?

atata timp cat respecti regulile si nu apelezi la prieteni pentru a castiga ...absolut nimic...ne face placere sa te avem ;)

JuST_GiuGiu 04-02-10 17:59

Cu cat mai multi cu atat mai bine!Esti bine venit la urmatorul concurs!Se pare ca poll-ul e cam strans!

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning