![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
Aim in' :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata jantele (de jenti...nu stiu ce sa iti zic)
Daca mai ai vreo curiozitate personala te rog sa imi dai add pe mess ca se rezolva |
Ma, parca v-am spus sa nu mai deschideti subiecte de genu'. Sau ce, aveti chef de cearta? Aici nu este locul potrivit!
Vorba lui ingerasul, fiecare posteaza ce poze vrea. Nu inteleg de ce va doare pe voi de pozele altora :??. Poll-ul il va face skyzzo astazi, mai spre dupamasa . . . pentru ca eu nu voi avea posibilitatea. |
ok
propun o regula noua pozele sa fie facute in modul urmator fata spate lateral poza artistica la alegere va rog frumos sa specificati daca sunteti sau nu de acord cu aceasta regula postant (NU AICI) un comentariu la poll(care va fii gata la ora 2 (sper...) ULTIMA STRIGARE! |
mie mi se pare o idee bune, pt ca sunt pozitiile perfecte din care poti observa liniile si detaliile masini :) deci eu sunt pentru :)
|
nu vad cine ar putea avea ceva impotriva. Mi se pare o idee foarte buna,astfel impacand si pe cei care au o problema cu fotografiile realizate cat mai bine,si pe cei care au o problema cu masinile modificate cat mai frumos.
|
|
incetati sa va mai certati ca doi copii
faceti schimb de ID-uri si imprietenitiva daca doriti sa imi explicati situatia facetio prin PM aici se posteaza doar masini si sfaturi atat... |
skyZZo vad ca ai postat foarte mule poze cu mai multe MITSU-ri dar parerea mea ultima Evo X alia albastra cu alb mi se pare cel mai cel destul de unitar toate treaba graficuri sreet racing si bodikit extrem, frumos.
Puncte minus ai la: -Un pic mare buza din fata domina prea tare, de lai retrage cu 10-15 cm ar fi perfect si la jante am inteles ca sunt 2 tipuri dar dc fiindca nu e masina de drift ca pe spate sa schimbi des anvelopele si de leai pus 2 tipuri atunci macar fale de culori diferite si ar fii si mai armonios, ar merge beton albastru ala pe rotile din fata si sa le les albe pe spate. Sper ca acest post nu provoaca cearta fiindca nu e de intentie negativa dar asa am inteles ca pe topic aci nu ne certam dar ne sfatuim si ne comentam masinile bafta. |
accept cu bucurie orice sfat
o sa incerc sa fac cum ai spus tu sa vedem ce iese ;) |
domnilor pe vitor adica la urmatoarele concursuri pot sa particip si eu ?
|
Quote:
|
Cu cat mai multi cu atat mai bine!Esti bine venit la urmatorul concurs!Se pare ca poll-ul e cam strans!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning