![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Bravo(dar incearca sa scrii corect pe viitor),dc ti-ai facut alt user?Succes in continuare!!
|
pt ca celalalt user ii bannat :lol:
on : arata super piesele alea :D . Abia astept sa vad ce poate sa faca scuterul cu ele :D Bafta in continuare ;) |
Ma gandeam:))..Si eu abia astept sa imi vina sapt viitoare sa le montez sa vdm rezultate!:X:D
|
asteptam...:pistoles::peace:
|
Sa vedem ce va iesii ma fratioru:)
|
Quote:
|
Pai da prioritatea mea e motorul acum,la vara o sa il vopsesc!!Cred ca asta o sa ramana,nergu mat si verde Kawasachi:D!!Ms
|
Asa sa il faci !M-am uitat pe net si e in jur de 40 de lei vopseaua verde ;)banuiesc ca vrei sa il faci cu pistolu ,nu?Si undeva unde sa ai conditii bune!
|
Logic,o sa dau jos toate carenele dupa el!!
Am vb cu tata si a zis ca are pe cineva la Cardinal Motors(ca vopsitor de meserie),si mi le duce acolo,si mi le face cum vreau eu!!!Si daca caut sa vad cum da mai bine etc.....tre sa imi iau photoshopu din nou sa incep sa imi fac modele sa vad cum da bine,ce nu ba bine..etc!!!:) |
1 Attachment(s)
Un vt facut de razvan,ce parere aveti,ar da bine in realitate?:twisted::twisted::twisted:
|
1 Attachment(s)
arata bn si asa da parca arata mai bn cu rosu..
|
dupa parerea mea e mai frumos un verde kw....plus ca nu vezi peste tot un asemenea verde!!Daca il vopsesti trebuie sa ii schimbi si talonu,nu?
|
arata mult mai bine cu verde decat cu rosu ;)
|
Si mie mi se apre la fel,acuma de dativa si voi cu parerea si oi lua eu o hotarare !!
PS Giugiule eu nu schimb nimic nu are ce sa imi faca.!Sa vdm daca au curaj sa imi de amenda:))atata le trebuie... Ms danut pentru vt sa sti ca e o idee!!!>.!! |
Mult mai frumos ar arata cu un verde kawasaki pe el :) Hai banele mai rapid sa vad cum iese scuterul..astept sa il vad gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning