Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Peugeot V-Click (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/140563-my-scoot-peugeot-click.html)

porsheGTS 15-01-10 19:45

Re: [My Scoot] Peugeot V-Click

Bravo(dar incearca sa scrii corect pe viitor),dc ti-ai facut alt user?Succes in continuare!!

razvy_91 15-01-10 19:48

pt ca celalalt user ii bannat :lol:

on : arata super piesele alea :D . Abia astept sa vad ce poate sa faca scuterul cu ele :D

Bafta in continuare ;)

porsheGTS 15-01-10 19:52

Ma gandeam:))..Si eu abia astept sa imi vina sapt viitoare sa le montez sa vdm rezultate!:X:D

danutzcag 15-01-10 19:53

asteptam...:pistoles::peace:

sorin_gaj 15-01-10 20:00

Sa vedem ce va iesii ma fratioru:)

JuST_GiuGiu 15-01-10 20:54

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2979098)
Pai trebuie sa imi soseasca asa:

Variator Naraku 90cc
Arculete ambreiaj stage6
Arc central stage6
Stickere streetbuzz,stage6,scootertuning is not a crime!!!

Si la vopsea cred ca tot la negru mat raman
dar cu componente mici ori verde kawasachi ori portocaliu fosforescent!!!Trebuie sa am hotarasc!!!

te sfatuiesc sa il faci mai degraba verde Kawasachi pentru ca da mult mai bine !!Daca il faci portocaliu eu pre tiganime !Tu decizi ,dar momentan te ocupi de partea de motor;)

porsheGTS 16-01-10 09:38

Pai da prioritatea mea e motorul acum,la vara o sa il vopsesc!!Cred ca asta o sa ramana,nergu mat si verde Kawasachi:D!!Ms

JuST_GiuGiu 16-01-10 10:42

Asa sa il faci !M-am uitat pe net si e in jur de 40 de lei vopseaua verde ;)banuiesc ca vrei sa il faci cu pistolu ,nu?Si undeva unde sa ai conditii bune!

porsheGTS 16-01-10 10:44

Logic,o sa dau jos toate carenele dupa el!!

Am vb cu tata si a zis ca are pe cineva la Cardinal Motors(ca vopsitor de meserie),si mi le duce acolo,si mi le face cum vreau eu!!!Si daca caut sa vad cum da mai bine etc.....tre sa imi iau photoshopu din nou sa incep sa imi fac modele sa vad cum da bine,ce nu ba bine..etc!!!:)

porsheGTS 17-01-10 16:40

1 Attachment(s)
Un vt facut de razvan,ce parere aveti,ar da bine in realitate?:twisted::twisted::twisted:

danutzcag 17-01-10 16:53

1 Attachment(s)
arata bn si asa da parca arata mai bn cu rosu..

JuST_GiuGiu 17-01-10 17:07

dupa parerea mea e mai frumos un verde kw....plus ca nu vezi peste tot un asemenea verde!!Daca il vopsesti trebuie sa ii schimbi si talonu,nu?

razvy_91 17-01-10 17:08

arata mult mai bine cu verde decat cu rosu ;)

porsheGTS 17-01-10 17:09

Si mie mi se apre la fel,acuma de dativa si voi cu parerea si oi lua eu o hotarare !!

PS Giugiule eu nu schimb nimic nu are ce sa imi faca.!Sa vdm daca au curaj sa imi de amenda:))atata le trebuie...

Ms danut pentru vt sa sti ca e o idee!!!>.!!

Dj.Phantom 17-01-10 20:58

Mult mai frumos ar arata cu un verde kawasaki pe el :) Hai banele mai rapid sa vad cum iese scuterul..astept sa il vad gata

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning