Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

GallDann 06-01-10 19:17

Re: Agressive Racing Team

2 Attachment(s)
Mai bine va-ti apuca de tunat..se anunta vreme buna :) si lasa-ti scanteii deoparte.. 4tuning organizeaza evenimente..expozitii..mergeti acolo..si vedeti care masina e mai bine vazuta.. Bafta in continuare.. ;)

Uitati-va la baiatu asta...a castigat la cluj in toamna LOCUL 4 ...
-are cu ce se lauda..

Agressive YST 06-01-10 22:38

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 2951230)
Daca nu ma insel asta a fost ultimul meu post ... :???: Ori cineva nu este familiarizat cu limba romana , ori vrea doar sa se faca remarcat.
Nu inteleg ce am scris gresit ... Va rog nu mai vorbiti la plural . (gen fostii colegii si de alea)
Eu nu am nimic cu voi ... va respect pe toti , cei care ma cunosc stiu ce vorbesc .
Domnul Istvan delireaza . Daca voi vedeti unde am facut misto eu de el sau de a.r.t. sa imi ziceti si mie . Va rog NU MA MAI pomeniti aici . Daca aveti ceva personal cu mine exista PM.
Va salut cu respect :shock:

esti u destept bravo tie cred ca masina ta merge cu motor O.Z.N

Agressive YST 08-01-10 12:20

sal la toata lumea ce ziceti baieti facem o intilnire simbata sa mai discutam sa vedem cum ne organizam

OpReA 09-01-10 04:27

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 2952366)
Mai bine va-ti apuca de tunat..se anunta vreme buna :) si lasa-ti scanteii deoparte.. 4tuning organizeaza evenimente..expozitii..mergeti acolo..si vedeti care masina e mai bine vazuta.. Bafta in continuare.. ;)

-are cu ce se lauda..

locul 4 la car audio...si locul 1 la best exterior

Agressive 10-01-10 14:20

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 2952366)

-are cu ce se lauda..

Foarte tare :D

Agressive YST 12-01-10 23:40

sal cei care vor sa vina la Oradea sa ne contacteze

nosa 13-01-10 11:17

Pt ART sau ex ART

Buna ziua tuturor si in special celor de la ART Zalau.
Mai baieti dar voi nu aveti de gand sa va maturizati ? Asa de mare e zalaul incat trebuie sa va certti pe forum?
Am fost plecat am revenit in tara dar voi tot aici ati ramas la aceleasi discuti aceleasi "degete in ochi" .
Pt linistea mea si a celorlalti utilizatori de la celelalte cluburi va rog un lucru:
-daca vrei sa ramai in club (ART) felicitari dar trebuie sa ai discutii despre masina ta si ce ai mai putea modifica
-daca nu mai faci parte din ART ok asta e lasa discutiile legate de club

PS. pt linistea fiecaruia eu personal ma retrag din ART

Agressive 13-01-10 23:33

Inscriete in Clubul ART

IN CIUDA PROBLEMELOR care sunt intre baietii pun BARA | gata Problemele fiecare sa isi vada de treaba lor.
__________________________________________________ _______

Maine seara la ora 20:30 in SPATE LA PRIMARIE ! " PARCARE "

Facem inscrierii pentru CLUBUL : Agressive Racing Team

DACA VREA CINEVA sa se inscrie sa isi prezinte " bestia tuning " si cateva date despre el.

Agressive YST 14-01-10 17:49

salutare multumesc baietilor care au venit aseara la intilnire,Lau americanu,domnului Raul, si prietenului nostru ,Leo si un ultimu rind lui gyuri ,il asteptam in A.R.T cit de repede, 14.01.2010.ne intilnim la ora 20,30 -in parcare membru A.R.T team SJ 78 YST

Agressive YST 14-01-10 17:52

Re: Pt ART sau ex ART

Quote:

Originally Posted by nosa (Post 2972605)
Buna ziua tuturor si in special celor de la ART Zalau.
Mai baieti dar voi nu aveti de gand sa va maturizati ? Asa de mare e zalaul incat trebuie sa va certti pe forum?
Am fost plecat am revenit in tara dar voi tot aici ati ramas la aceleasi discuti aceleasi "degete in ochi" .
Pt linistea mea si a celorlalti utilizatori de la celelalte cluburi va rog un lucru:
-daca vrei sa ramai in club (ART) felicitari dar trebuie sa ai discutii despre masina ta si ce ai mai putea modifica
-daca nu mai faci parte din ART ok asta e lasa discutiile legate de club

PS. pt linistea fiecaruia eu personal ma retrag din ART

salutare domnu mie sincer imi pare rau ca te-ai retras din club da u sti cum ii mai bine pentru tine tot respectu din partea noastra Zalau A.R.T TEAM si bafta in continuare

Agressive 14-01-10 21:53

9 Attachment(s)
Cateva poze de acuma seara cu viitori membri ART TEAM

Agressive YST 15-01-10 14:54

salutare tuturor care au fost la intilnire, ne vedem simbata la ora19;00 in parcare si de acolo vedem noi// vor veni niste colegi noi,sa ii cunoastem mai bine.

Agressive 18-01-10 22:10

Frumoase POze :D
Sa facem poze si la ziua

GallDann 19-01-10 15:24

Asa ar fi cel mai bine ;)

Agressive 19-01-10 16:08

2 Attachment(s)
Urmeaza sa imi iau un DVD pt GOLF 3
nu este nou,stare foarte buna de functionare,are touch screen,iesire swboofer,AVI 1,AVI 2,DVD,FM/AM,car-kit,bluetooth,ecran mare

Si vor URMA Miercurea viitoare Angel EYes cu XENON Philips sa speram

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning