![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
:yikes: ce poze nashpa!!!! :rolleyes2
just jokin` |
is poze doar demo, nimic "artistic"...daca dadeam 1000 si ceva de euro pentru un aparat profi, masina inca era bucati...si nu aveam ce sa pozez.
proiectoarele bat jos, nu deranjeaza pe nimeni, atat ca is foarte mari si de aia lumineaza asa bine...oricum mai trebuie putin reglate, o sa le reglez doar ca imi trebuie un canal, sa am acces mai usor in spoiler la suruburile de reglaj :)...la fel, si farurile necesita un usor reglaj...daca o sa am bani pentru asa ceva, o sa pun xenon si in proiector, are nevoie de H1, ...si asta daca o sa reusesc sa gasesc loc de balasturi. plafonul a fost retapitat asta-vara, la Crazy design, dar se vede in poze cum arata deja... Vreau sa il schimb, daca gasesc un plafon ok, negru de preferinta...sau daca gasesc unul mai naspa, sa il retapitez. din pacate alcantara din asta albastra nu mai gasesc... dar asta e tot pe lista de asteptare. pe care promit ca o fac si o postez, poate ma ajutati careva cu ..ce imi trebuie. |
Ai avut un H1 si l-ai schimbat :D
|
da, da nu era pt proiectoare :)
|
m-am ingrozit cand a fost desfacuta directia...
se vor inlocui rulmentii cu unii FAG (butuc complet), bucsile bara stabilizatoare Optimal si bieleta bara stabilizatoare Mogul, bielete directie Lamforder, toate bucsile originale de BMW impreuna cu tot bratul, si...cam atat...in concluzie, directia era varza, nici o bucsa nu isi mai facea treaba, rulmentul din stanga era aproape blocat, si...as putea continua dar nu vreau. Mai bine nu. Se va schimba in sfarsit si uleiul, cu unul Motul 5W40, si filtrele (ulei si benzina), si sa speram ca dupa-masa voi putea vedea si rezultatele muncii din ultimele 2-3 zile. |
boboc...dar m-a golit iar de bani,...cred ca merita. mai am doar de reglat directia, si va fi ok 100%. A fost nevoie sa schimb si cureaua de transmisie, era crapata putin, si o rola, cea de ghidaj. Trebuia inlocuita si rola intinzatoare, dar ... momentan e scumpa. Am ridicat si motorul 3-4mm, vor trebui inlocuite tampoanele in cateva mi de km.
Am schimbat si uleiul si filtrul de ulei (is curios cum se comparta MOTUL-ul). incepe incet incet sa fie ok si din punct de vedere tehnic, singurele lucruri care le mai doresc momentan , pana la swap, ar fi alte discuri de frane. si un ambreiaj stage 2. |
mda,...dupa chinuri, am reusit sa reglez si directia, bineinteles unde altundeva decat la reprezentanta BMW ca in alta parte au astia scule din 1950 si nu am putut face ceea ce am vrut...lovea chestia aia ce o pun pe roata in aripa si in prag, masina trebuia ridicata de fata, ...un chin si 1000 de probleme. Multumesc tot lui Ocsi, care m-a ajutat si cu asta. Si noroc ca .. reprezentanta e reprezentanta, si nimic nu e imposibil.
Am ramas cu o impresie placuta de... ce am gasit acolo in cadrul Grup West - daca nu gresesc, e prima reprezenta BMW A.G. din Romania - nu dealer sau mai stiu eu ce. Si da, le fac reclama la faza asta... pana si masina mi-au dat-o inapoi spalata, desi am facut doar un amarat reglaj de directie... in sfarsit nu mai bate nimic, nu mai scartaie nimic, nu se mai aude nimic in afare de tobe...acum nu imi vine sa cred cate sunete se auzeau pe langa, si cat de varza imi era directia de fapt, desi nu parea sa fie chiar asa rau... in sfarsit, se vede luminita de la capatul tunelului... |
Li se spune Norme Europene. Asa ar trebuii sa fie peste tot. Dai un ban dar esti respectat. Pana una alta tu esti client nu milogul lor. Dar is putini care inteleg asta
|
mda...traim in romania...
|
plin de gropi e orasul asta deja...nu stiu cum o sa se poata circula prin tara la evenimente in conditiile astea...eu nu ma risc sa ma duc sa imi fac praf jantele sau spoilerul,...
si in conditiile in care nu imi pot urca masina pe platforma in nici un fel am incercat deja si nu am cum...de abia am urcat pe platforma pe care mi s-a reglat directia... probabil ca prezenta mea va fi in special la show-urile din Ungaria, daca o sa fie pe undeva. Ca financiar nu stau prea stralucit, si urmeaza un eveniment important in viata mea in curand, care duce la cheltuieli destul de mari... |
Te casatoresti? :D Casa de piatra.
|
Stai linistit,oradea nu e singura plina cu gropi.. satu mare e si mai si
am o mica intrebare, cam cat e distanta aproximativ de la spoilerul fata la sol, e mai mare de o palma? Numai bine si ai grija de masina. |
Alex am un H1 care tot isi cauta client. Nu vrei sa fi tu acela ? :)
|
:)
cam 8 cm, un pachet de tigari in picioare nu intra sub spoiler... Alex, momentan nu am bani, directia si ...invitatiile + rochia de mireasa + vreo cateva avansuri,...m-au bagat deja in datorii... |
oooooo casa de piatra si toate cele bune. Las` acuma masina ca daca bagi bani in masina in loc de rochie sau ceva , s-ar putea sa te vedem umflat la un ochi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning