![]() |
Re: Slobozia diverse
Quote:
|
1 Attachment(s)
muj-ule nu prea te iubeste masina aia a ta..:))
|
nu ma...e blestemata...jur..deocheata...
|
ai grija cu seturile nemtesti,pistoanele sunt foarte subtiri in carne,dar la capitolul camasi si segmenti sunt foarte bune.asculta sfatul lui sakin si fa rost de alpine,si atunci sa vezi diferenta.
Apropo folositi ulei castrol magnatec 15W40 si atunci sa vedeti diferente,parca e alt motor. |
danny ... e sakin ..nu sakit... nu şakin ... ;(
|
scuze.am incurcat tastele.
|
stai linistit sakine ... vine pastele ... sa n-ai si tu un miel moka de la danny?
|
Dane daca e vorba de dat miei pe moka, ce zici ne bagam si noi?....poate ne boteaza si pe noi careva.:P
|
mai baieti,daca fac rost de miei va dau si voua pe degeaba,nu-i problema,dar momentan nu am nici pentru mine
|
am rezolvat treaba cu setul....dani...ti-am zis..azi m-am chinuit toata ziua...in spatele blocului:)) martori strumph si villy... setul nemtesc are pistoane forjate.(mai subtiri in carne si mai ushoare deci urca in ture mai bine, si mult mai rezistente ).. si segmenti goetze ...acum e in rodaj:) ...are 2 km facuti:d
|
1 Attachment(s)
nici 2 km. bietu` om a lucrat de la 10 la 11 noaptea :)
oricum a meritat |
de la 10 dimineata la 11 noaptea adik:P
|
frate numai probleme ai avut cu masina.acum fa rost de bani si schimba naibi motorul asta de dacie cu ceva mai bun (Ex: ALPINE,1.8 16V,2.0 16 V,golf 2,1.6 turbo de la renault etc)
|
i-am zis si eu ..statea pe bara o saptamana si dup-aia iesea cu altceva...si ramanea cu mai multi bani in buzunar...decat sa-l schimbe iar peste 5 luni ... asta e ...
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
1 Attachment(s)
vreau si eu o parere.uitativa la poza asta..e modificata de mn in graba....dar spunetimi va rog dak arata mai bn asa :)
astept pareri sincere...ca nu ma supar :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning