![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
zice o vorba : cine cauta gaseste asa ca keep looking :D
|
eu am avut aceeasi problema...
si acum mi-am gasit pe cineva cu care ma simt bine... si ma simt in sigurantza ( adik sunt sigur k ma pot baza p ea si la bine, dar cu sigurantza si la rau) si asta conteaza enorm... |
:D ... nici eu nu mia is singur ...
am gasit pe cineva potrivita pentru mine .. zic eu .. sper sa nu ma insel ... oricum ... cel putin acuma imi este bine si sper sa imi fie bine si de acuma incolo ... |
brbbbbo?
Poate asa e, numa' k sa nu te miri knd te trezesti k vrea sa divotzeze de tine si sa-ti ia jumatate din tot ce ai :P
k dupa aia zici k eu sunt de vina k ti-am zis, da' oricum bafta la totzi |
ink ii cam prea tanara pt casatorie ... asa ca nu am probleme ... cel putzin nu acum ... mai incolo o sa vedem ... :)
|
Lasa Spark, si mie mi-a zis ex k vrea sa ne luam, k eu sunt ales, bla bla bla and shit like that, dar.....uita k am ramas solo si cu pompa de sange sparta, dka ma intelegi.
|
yep ... i get it ... :(
|
Eh, dragii moshului, eu m-am fript de "n" ori. Cum sa uiti pe cineva pe care ai iubit la nebunie?... E GREU! La mine a tinut aproape 6 ani! Dar timpul le rezolva pe toate. Nu am uitat ce a fost frumos, dar acum persoana cu pricina mi-a devenit indiferenta. Pentru ca nu ura este opusul iubirii, asa cum ar putea crede unii, ci INDIFERENTA! Si asta nu vine cu una, cu doua, si nu ti-o poti impune. Te asezi intr-un colt, si-astepti sa-ti treaca.:paper: :workout: :chew: :dance: si tot asa....
|
Am o problema f grava care vreau sa se termine cat mai rpd!!!
Eu am mai postat aici ceva care.....pana la urma erau niste minciuni.Acum k a iesit adevarul la suprafata vi-l spun si voua. Ea mi-a spus k pur si simplu vrea sa fie cea care era inainte sa fie cu mine, adica o fata care sa nu-i pese de nimeni si de nimic.....adica face rau la lume si pur si simplu nu-i pasa. Acum ce mi-a spus mie: mi-a spus k regreta tot ce a fost intre noi, ca regreta ziua in care m-a cunoscut si a iesit cu mine, si ca daca ar putea sa intoarca timpul ar sta in casa, sa ma vada,sa nu poata iesi......Adica dupa 1 an si 2 luni pur si simplu o doare fix in fund de mine! Chestia e k eu momentan nu am puterea sa trec mai departe dupa cate mi-a spus. Si mai e o chestie: am vb si cu maica-sa si ce mi-a spus ea? Las-o in pace si gata. Asta am facut-o, dar azi am sunat-o macar sa-i aud vocea si cand colo...."sun-o pe mama ca vrea sa vb cu tine". O sun si ce-mi zice femeia.....s-o las in pace, bla,bla,bla si se mai auzea si vocea "tatalui socru" "zii s-o lasa in pace k ii crap capul daca nu! ii crap capul!". Toate chestiile astea au reusi sa ma.... faca o leguma.Nu mai am chef de nimic, si acum cand tst acest mesaj abia ma abtin sa nu plang.....sper sa-mi iasa. i need incurajari! |
ma intreb oare ea ce le-o zis la ai ei ... dak si ei au o asemenea reactie ...
srry de tot ... legat de incurajari .. :) da-o dreq ... ca nu merita ... a venit si alta ... poate care sa merite ... si o sa iti fie indiferent de asta ... |
ufff! sincer e pe cale sa vina (mi-a zis k mai vb noi) dae cam micutza. Ea e cls a 9-a, eu anu 1 de facultate....E chestia aia k ma simt k o leguma....
|
hmm ... mda ... exact aceeasi diferenta de ani o am si eu ... eu a12a ... ea a8a ..
si nah` .. e fata de treaba ... da` acuma nu simt ceva foarte special ... asa ca ma gandesc sa trec la altceva ... dar dupa ce termina cu examenele ... dar dak la tine merge ... incearca ... ca nu cred ca ai nimic de pierdut |
POI logic k am sa incerc, k doar omu tre sa se bucure si de "placerile carnale" ale dragostei.....dak ma intelegi.Daca fata sta si ii place it's a keeper.
|
oky ... atunci bafta ... ;)
|
10x a lot. Da nuj, eu inca o vreau pe ex. Asa cum e ea.Nuj de ce dar o vreau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning