![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
e cea mai buna asta,......i-a masurat presiunea,dar fara aparat!!!tari arbitri aia!!!
|
OFFF , sa fiu si eu putin ironic , daca te durea urechea erai tare , daca ti-a spart timpanu luai locu 2 :) , GLUMEAM nu ma luati in seama :) ;))
|
Quote:
|
m-am plictisit citind ... vb lui blondu pe alt topic ... stie careva un banc?
|
Quote:
a fost un evenimet de amploare medie organizat de baietii din nsl pn, Felcitari baiatului cu bora pentru masina, ii doresc mult succes in campionatul national de spl!! merci fain andrei si tuturor baietilor din Crazy Team Racers pentru participare!!;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Va salut cu respect! |
nu trebuie sa o iei acuma in nume de rau....doar am intrebat si eu!la cate concursuri am umblat eu si mai ales bigu,din ceea ce stim si noi despre competitiile car audio ..... ne intrebam si noi asa aiurea cum s-a facut masuratoarea,ca nu am mai vazut pana acuma ca la un concurs de spl sa nu se masoare cu termolabu! atata tot,acuma am inteles!
|
Quote:
Quote:
La Roman poti sa ne pastrezi de pe acum minim 10 locuri(doar ptr CTR Onesti ca din Brasov nu cred ca vine cineva) .UNUL LANGA ALTUL...ca la Piatra au parcat aia cu nova si cu dubitza si noi am fost imprastiati... Morpheu , Alex multumim pentru gazduire si cuvintele de lauda....Oricand va vom onora cu prezenta...Dar pentru anul acesta evenimentul de la Roman(pregatiti cupele ptr sound:D) va fi ultimul la care vom partcipa......Morpheu stie de ce.... Poate totusi tragem una mica la Bacau intre cei de acolo , voi si noi...ca pe vremuri.... Numai bine... |
@morpheusmaster : eram curios pentru ca trebuia sa fi supermen ca sa intelegi din ce s-a scris. era de ajuns un simplu raspuns cu: jurizarea s-a efectuat subiectiv. ...BRO.... si ca o remarca , lasa aerele si grandomania ca nu ajungi nicaieri, spor. felicitari baiatului cu bora!!!
|
Quote:
|
cat de bine il cunosti ? :))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
Si in felul asta putem spune ca si la un tuning exterior/interior orice jurizare este "dupa ureche", atat timp cat nu il pui pe Chip Foose, pe Ryan Friedlinghaus si Boyd Coddington in juriu, intelegi unde vreau sa ajung? Oricum nu vreau sa mai continuam sa comentam pe subiectul asta. Nu vreau as isc antipatii sau altele...pun pariu k esti un om ok si atunci eram si eu intr'o pasa mai vulcanica...asa ca hai sa o lasam cum a fost si sa vorbim de altcva. Va salut cu respect, numai bine |
recordurile nationale se stabilesc la etape oficiale, nu demo. si din cate stiu la sv nu a fost etapa oficiala. as a fact ;)
|
Quote:
Multa bafta si felicitari baiatului cu bora. Iar in privinta CNCA-Campionatul National de Car Audio-sectiunea SPL- cred ca Bigu este in masura sa va dea detalii cu caracter oficial:).La Suceava anul acesta nu a fost nici o etapa.Etapele au fost la :Bucuresti-4tuningdays,Bucuresti-Tibco,Cluj KOE, si FINALA la Pitesti.(rezultatele la aceste etape se considera oficiale...restul sunt informative:) .Sunt unele persoane care au fost la toate cele 4 etape si aiici inseamna disponibilitate si ca bani si ca timp de a merge prin tara la etape.Poate ca daca anul viitor la Suceava se va face o etapa oficiala...rezultatele localnicilor care merg doar la etape locale vor putea fi considerate oficiale..si motiv de mandrie NATIONALA prin recorduri .Parerea mea.... Inca o data,bafta in concursurile de SPL si cat mai multe participari in etape OFICIALE CNCA. p.S. "Bicule".. nu mai rade :p..stii bine ca e prietenul meu cel mai bun |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning