![]() |
juve: nu suntem rasisti :) Te primim, nu e problema. Da-mi un mesaj la 0721902149 cu numaru' tau de telefon, sa te avem in \"baza de date\" si sa \"ne putem conversa\", sa ne intalnim :)
Andi: vorbim maine pe la pranz, sa stabilim daca mai mergem. Se pare ca pana acum suntem doar eu, Adriana, tu & Cristi. |
Pai Cristi e la tzara, pleca azi pe la 14.00...
|
Pentru ca nu ne-am strans destui, intalnirea se amana pana sambata, 11 septembrie... Sa speram ca nu se va raci vremea... prea rau...
|
pana la urma unde a ramas sa va intalnitzi???
as veni si eu daca ma primitzi.... |
hai ma ne intalnim in dupa-amiaza asta la un suc? hai la CARLSBERg .. pe la 21.. ce zicetzi?.. sau chiar maine seara.. ca poate n-au timp totzi sa vada acest topic..
|
In dupa amiaza asta, adica duminica, nu?:lol: Eu sunt de acord. Si aseara am vrut sa iesim, dar Andi a fost plecat.
|
unde e cralsberg?
|
Gabi hai maine seara ca acum nu prea jtiu multzi .. si deja mi-am planificat si eu ceva :P plss.. :)
ALN vis-a-vis de Universitate.. hai ca mai vb akolo.. daca va hotaratzi.. |
nu mai inteleg nimic ...ori maine seara ori ne intalnim acolo???!!!
|
ALN: imi pare rau ca nu am putut raspunde aseara la mesaj. Carlsberg e peste drum de Universitate, terasa cu umbrele cu Carlsberg Beer.
Bossu': vorbeste cu Andi si, daca vine si el, vin si eu. |
fratzilor hai sa facem o intalnire generala.. ca asa nu se mai poate.. :) spunetzi cam pe cand atzi vrea sa ne intalnim.. ar fi bine totusi sa nu fie miercuri ca plek pana la bunici.. :wink:
|
Vorbisem sa facem chefu' ala sambata, la Leamna. Mai vine cineva, sau renuntam ?
|
eu si cu rika suntem prezenti la leamna, dar sa ne spunetzi exact ora si data....trebuie sa vin neaparat ca poate reusesc sa mai uit din ce s-a intamplat in ultimul timp....poate vine si cine as vrea eu sa vina.
|
Nu se mai face intalnirea (chefu') pentru ca nu mai avem unde... Sorry :cry2:
|
:shock: Gabi am vb cu S0imu azi si mia zis ceva de un gratar la el la tara .. nu stiu despre ce vorbea... oricum a zis ca a vorbit cu voi si ca voi mergeti :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning