Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

Gabi_323i 14-10-04 11:17

Mihai :lol: :lol: :lol: :lol: Ce m-am cacat pe mine ma????? AM ZIS DOAR CA JEGUL ALA DE MASINA NU ARE CUM SA MEARGA 200 DOAR CU O EVACUARE DE INOX, chiar daca ar merge tot un cazn ramane, sigur se ridica de cur si devine instabila cum de altfel se comporta si Solenza.

si Bestie, frate, tu ce tot te lauzi cu ce a facut prietenul tau? ca a lkuat 200 ca si-a luat filtru de nu stiu cate sute de euro, bla bla, lasa-l pe el sa vb daca simte nevoia sa se laude pt \"performanta\" ce a realizat-o.
Tu ai grija de Dacia aia a ta care merge 80 in a 2 :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi_323i 14-10-04 11:19

si COObra - BMW Power :peace: :peace:

Bogdan_16v 14-10-04 12:30

Ca o completare: sasiul de la Logan are cost de fabricatie 800E :lol: :lol: :lol: ...la pretul asta, probabil are rezistenta unei tzevi de suflat cornete de hartie... :lol: :lol: Masina mai de mantuiala ca asta nu cred sa existe...Si sa dau si peste 8000 E pe versiunea full, mai bine fac focu' cu banii aia, macar ma incalzesc... :lol:
Apropos de aberatii de viteza maxima, eram la spalatorie acum cateva zile, m-am luat in vb cu un taximetrist cu o Solenza diesel si-mi zicea ca a dat in ea 180 :lol: :lol: Sa am kk pe mine de ras si mai multe nu... :lol: Cam asta ne e romanu'...Pilotii de teste oficiali de afara sunt niste loseri pe langa Gicu' Mardare din spatele blocului care a dat 250 cu Solenza si inca mai mergea :lol: (faza asta cu \"inca mai mergea\" ma rupe)...Apropos, aia de afara nu se uita la vitezometru sa constate cat au prins maxim, ci cu scule gen radar...

Gabi_323i 14-10-04 12:44

........ si mai aveam pedala :lol: :lol:

Bestie 14-10-04 13:02

Tipu' a cui e masina nu intra pe forum, asta e singura chestie pt care am zis eu cu cat a mers el cu masina! V-am spus, cine nu crede, sa vb cu omu' sa-i arate! Nu vreau sa ma cert cu nimeni, ca n-am de ce, eu doar v-am spus o chestie, ca o credeti sau nu e treaba voastra, dar parerea mea este ca va grabiti cu chestii de genul: \"cred ca era evacuare din aia care iti da 30 de cai\", sau \"poate doar legat de bmw-u meu\". V-am mai spus, nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar sa fiu luat la misto de nimeni, indiferent ca are 16 sau 25, si indiferent de faptul ca el conduce on BMW sau un Logan, sau orice altceva.

Gabi_323i 14-10-04 13:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bestie\"
Tipu' a cui e masina nu intra pe forum, asta e singura chestie pt care am zis eu cu cat a mers el cu masina! V-am spus, cine nu crede, sa vb cu omu' sa-i arate! Nu vreau sa ma cert cu nimeni, ca n-am de ce, eu doar v-am spus o chestie, ca o credeti sau nu e treaba voastra, dar parerea mea este ca va grabiti cu chestii de genul: \"cred ca era evacuare din aia care iti da 30 de cai\", sau \"poate doar legat de bmw-u meu\". V-am mai spus, nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar sa fiu luat la misto de nimeni, indiferent ca are 16 sau 25, si indiferent de faptul ca el conduce on BMW sau un Logan, sau orice altceva.

Incercam sa spun ca mi se pare absurd sa fie asa o schimbare doar dintr-o evacuare de inox, parca viteza maxima la logan e 175 si in turcia sau unde au testato nu a mers mai mult de 165, prea mare diferenta, de la 165 la 200 ......... :oops: :oops: :oops: greu de crezut, imi pare rau, nu zic ca nu dar :roll:

Bestie 14-10-04 13:16

Ok, eu v-am inteles pe voi, intelegeti-ma si voi pe mine ca doar am spus o chestie nu v-am dat in cap, si mie mi-a venit greu sa cred dat mi-a aratat omu' pozele care le facuse si d-aia cred. Poate daca erati voi in locul meu, puneati voi post-ul cu \"Logan care a luat 195\" ... asta e! Oricum, eu propun sa ne oprim aici cu polemica, ca n-are rost sa ne certam aici ca chiorii! :wink:

TufY 14-10-04 14:53

Bogdan_16V ti se pare fffff anormal ca o SOLENZA sa prinda 180??? daca da ar trebui sa mergi cu una si ai sa vezi ca s-ar putea sa ramai uimit :shock: !!! Nu spun ca slz e o masina sport dar majoritatea care posteaza pe aici sun impotriva slz, logan mai tot ce e de dacia :cry: :!: chiar daca pt unii este singura optiune de a avea o masina!! si dupa mine cea mai buna masina este una NOUA( sau una adusa de afara max 2-3 ani)!!

Bogdan_16v 14-10-04 15:50

Nu, nu mi se pare \"fffff anormal\", ci doar putin probabil...
La faza cu masina noua, da, iti dau dreptate, masina noua e sfanta, dar sa fie si buna ca masina...de la inceput...cu 8000E iti iei masina la mana a2a de afara in stare excelenta...

TufY 14-10-04 16:40

Stiu ca l;a 8000 E de afara iti [poti aduce un OPEL VECTRA de ingroapa 2 LOGAN DAR la astia 8000E se mai adauga si VAMA :( care costa o caruta de bani, DECI pana la urma tot loganul ramane cea mai bunaoptiune pt mine deoarece nici nu am banii in mana si o iau pe credit :( DIN toate astea rezulta ca loganul e o masina pt oameni care nu-si pot permite sa-si ia un lucru la mana a 2-a ca sunt prea saraci!!! :D :!:

Bogdan_16v 14-10-04 16:49

Mai cautati si voi oferte la Albea, Accent, Rio, Clio Symbol, Kalos, Getz, ca oricare din astea se compara la pret, sunt cam in aceeasi clasa si nici macar nu se compara cu Logan la calitate...eu am mers cu Kalos, Getz, Accent si Albea si-ti spun ca la banii lor merita la greu...nu numai Logan exista pe piata la pretul asta...plus ca mai pui o mie si-un pic si-ti iei Fabia Sedan sau Cordoba, chiat ca cu motoare de 1.2 sau 1.4 mai slabutze, dar macar sunt mai masini decat Logan...

Turbo110 14-10-04 17:26

:D

Mie imi place si abia astept 1.6 16v !

TufY 14-10-04 20:28

ok dar ce parere avetzi despre SOLENZA??? mai buna decat LOGAN???

Bestie 14-10-04 20:34

Depinde totusi din ce punct de vedere. Eu cred ca avantajul Solentzei este ca are si motoare diesel! In rest, cred ca Loganul este mai bun! Si ca motorizare (ma refer, pe benzina) si ca restul...

TufY 14-10-04 20:39

mda asta am vazut si eu si motorul diesel imi convine mai mult ca CONSUMA putin!! dar este mai puturos!! inca sunt in dubii ce sa-mi iau sapt viitoare ma duc sa fac actele pt rate si inca nu sunt hotarat!! La logan ma incanta computerul de bord dar in rest......... hm ar mai fi usile care se inchid frumos, scaunu ala cu reglare pe inaltime si aerul consitionat care pe varianta diesel nu e valabil!!

All times are GMT +2. The time now is 10:48.

- Copyright 2026 4Tuning