![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
[QUOTE=siadimet;2505661]Nu ai vrut sa mergem la pescuit,ti-am spus ca nu mai e timp pt obtinerea avizelor...[/QUO
daca astazi primeam avizul de la jandarmi , in rest le aveam pe toate care ne-au fost solicitate de SPR in prima instanta ; nu e ca nu a fost timpul fizic. |
Mai baieti...nush cum sa spun...s-a agitat lumea,s-au vorbit atatea pagini....baietii care au incercat sa organizeze nu au nici o vina..tot respectul...nu e lucru usor sa te inhami la asa ceva...dar eu va intreb acum,daca tot am discutat ce am discutat,nu ne intalnim noi la valcea sambata? Mai pe racoare asa? Ce,sa nu sarbatorim zilele valcii? Ma gandesc ca iarba unde sa punem gratarul este? Ignorati-ma daca vi se pare ca vorbesc aiurea..dar sincer,mi-as dori sa prajim niste mici,m-am saturat de politica si pupincurismul asa zis democratic din tara noastra...daca nu vor sa ne ajute,atunci sa fie sanatosi. Cum am spus,ignorati-ma daca vi se pare ca aiurez:))
|
Quote:
|
Mi se face greatza de stilul asta adoptat de autoritati. Oamenii sunt tratati ca niste cacati pentru ce? Pentru influenta "politica" care practic se traduce in bugete mai mari etc, tot din banii nostri. Politica asta merge numai pe bani oricum...
Deci in traducere astia isi bat joc de noi ca sa ia mai multi bani de la noi. Sunt eu nebun ca gandesc asa si simt asa ? Daca as avea o idee de ce as putea face sa ma impotrivesc as face-o. Nu-mi ramane decat sa ma aprofundez in indiferenta ca sa pot suporta starea asta... |
Stati sa va spun....eu unu am fost atat de nervos azi incat imi venea sa vomit. Am luat bani de la sponsori, am dat comanda de bannere, am diplomele pe care cred ca le dam la ilegale, ETC. Cand am auziy ca vrea tot bulevardul pe o parte si alta garduri si cauciucuri nu mi`a venit sa cred, asta inseamna 1700m gard (momentan avem 250m si costa 20 mil) si 1700 m cauciucuri. Nici la formula 1 nu sunt atatea, ni s`a cerut luna de pe cer in ultimul moment, nu avem nici o vina, mie unu imi este rusine de ce s`a intamplat si nu pot sa va exprim ura care o am pt cei care nu avrut ca evenimentul asta sa aibe loc. Loc de gratar este foarte mult si este chiar langa traseu. La fel si de camping. Ramane la alegerea voastra daca vreti sa veniti.
In fine, si noi asteptam pana maine sa vedem raspunsul final, daca nu o sa se tina o sa ma duc la toate ziarele care pot si explic aberatiie astea pe care el le numeste masuri de securitate. Asta e baieti, pe multi dintre voi va cunosc si nu vreau ca data viitoare cand ne vedem sa ma injurati :( am incercat si iesea un eveniment foarte frumos, pacat ca unii sunt inca comunisti. A, si domnul Nicu de la Sfax, tot respectul, a alergat cu toate aprobarile cu cheltuieli cu tot ce trebuie si nu avea nimic de castigat, am vrut sa facem ceva pt sportu asta si pt oras, da n`a iesit. |
Quote:
|
Poate DOAMNE AJUTA iese......sansele sunt foarte mici insa... sa speram ca a fost doar o NOAPTE NEDORMITA BINE de catre ......!!!
Oricum e clar cat de c*c*t e tara asta ROMANIA cu toti comunistii din ea....!!!! Am avut revolutie in '89 ca sa fim liberi...acum suntem liberi insa condusi de niste oameni care inafara de interese politice nu vad nimic....!!!! Asta e viata...ca in Romania sa se schimbe ceva trebuie sa se schimbe sistemul...e unul inca comunist si foarte mafiot!!! Suntem tratati ca niste nimicuri si nu e nimeni de vina decat noi pt ca II VOTAM!!! Niciunul dintre organizatori nu are nicio vina pt ca s-au zbatut mult pt evenimentul acesta....era totul aproape perfect si inevitabilul s-a produs in ultimul moment... cine critica si jigneste la adresa lor cred ca nu au caracter.... au fost oferite toate detaliile si toate actele ca sa vada toata lumea ca e o treaba foarte serioasa,unde s-a pus mult suflet, idei, rabdare si s-a dat tot interesul doar ca uneori UITAM ca TRAIM IN ROMANIA!!! Una peste alta SPERANTA MOARE ULTIMA!! Doar o minune mai poate face ca acest eveniment sa aibe loc!!! Doamne ajuta!!!:rolleyes2 |
sa vedem acuma...s`o luam iara de la capat si dup`aia sa vrea ala pe langa cauciucuri 1700m de jandarmi ...
sa vedem ce se aude maine ....si vorbin dup`aia....apropo, am mai primt niste cereri de inscriere in mail. Va dau maine raspunsu dupa ce aflam ce si cum.... |
Foarte naspa, chiar nu`mi vine sa cred ce s`a intamplat.
|
asta e viata Noastra a celor MICI, dar totusi platitori de taxe si impozite ...
|
oricum, parerea mea e ca nimeni din tara asta nu ar putea sa indeplineasca cerintele astora, sa vii cu trenu de cauciucuri si basculante de garduri, numai cat am sta sa le asezam daca printr`o minune am face rost de atatea ....
|
toate aceste PIEDICI ne Arata ca nu avem nici o sansa in tara asta....poate cand or sa moara toti Comunistiiiii
|
Ar merge un protest in fata primariei si a politiei cu 30-40 de masini si poate sun io un tovaras si se lasa ... cu bere si mici :))
|
Pararea mea e ca aceste piedici au loc tot din cauza noastra! Ne supunem ca fraierii la toate nebuniile lor!! Sa amintesc de TAXA DE PRIMA INMATRICULARE??? Toata lumea e contra insa cand s-a facut MITING CONTRA din ce retin eu s-au adunat daor 200 in BUCURESTI atat....deci suntem principalii vinovati ca acceptam orice lege idioata....!!! Suntem niste marionete ale LOR!!!
Poate cine stie..., eu tot mai sper.... poate poate....stiu ca exagerez dar nu se stie niciodata!!! Sa speram ca Presedintele are cont pe 4tuning si vede ce scriem aici:))))))))))))))))))))!!!:shock: |
da...sa luam amenzi si d`astea...daca nu vor nu vor..tre a acceptam lucru asta....o sa facem ilegale ca si pana acuma...numai ca acuma avem si diplome, sa fie mai frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning