![]() |
Re: DJ 02 NUE
oooooo vin super jantele....sarbatori fericite !
|
Merci, si eu sunt multumit de cum arata jantele.Vreau sa ma gandesc si la o combinatie frumoasa de culori pentru ele, nu as mai merge pe acelasi contrast alb-negru....as incerca un gri metalizat- negru perlat....portocaliu perlat- negru perlat....ceva mai atragator...
Sarbatori fericite! |
Vin super jantele... Abia aştept s-o văd încălţată!... Eu zic că ar merge un negru perlat ... Spor la treabă...
|
Interiorul cu negru perlat si rama cromata...sau pur si simplu lustruita pana devine asemanatoare cromului....sau interior cu un alamiu metalizat bine iar rama lustruita....sunt mai multe variante...am vazut ca cei de la Policolor au o gama de vopsele speciale...o sa studiez putin paleta lor de culori...
|
da asa e bn cum ziic..interiorul negru si poliseaza obada..spor la trb !
|
superba dacioara arata bine din toate punctele de vedere....o masina cu gusturi...bafta cu jantele;)
|
1 Attachment(s)
Merci frumos.Masina este inca departe de ceea ce vreau eu sa fac.Dar se fac toate, pe rand...
Ultima achizitie....cu numai 30 de lei....super-oferta....urmeaza si alarma cu telecomanda... |
ai dreptate si in aceeasi situatie ma aflu si eu dar unde exista pasiune, cu timpul se fac toate......chiar k ii super oferta sa o porti sanatos:-)
|
ideea cu acele jante e bestiala.....abia astept sa o vad incaltata ....foarte frumos proiectu...bafta in continuare
|
Merci frumos pentru aprecieri...si eu astept sa o incalt si sa ii fac toate cele....problema mea principala este reprezentata de timp...facultate...licenta...proiecte...si este destul de greu sa iti faci timp si pentru masina...sper in viitor sa prind cate o fereastra de timp...sa lucrez mai mult la ea.In plus vreau sa ma ocup si de a doua masina...sper sa imi fac timp si pentru ea.
|
Maine intra in teste si al doilea subwoofer....o sa il pun in paralel cu cel care este montat pe masina de ceva timp....200 w rms...impreuna cu cel de 250 rms SAL, cu finalii modificati...
Modificarea acopera si optiunea de masaj in scaune...deci bass si masaj in scaun, 2 in 1.:D |
of topic :D mar interesa si pe mine o inchidere daia ieftina asa,mai intra si u pe mess sa vb...
|
1 Attachment(s)
Teste cu cel de-al 2 lea subwoofer....se aude destul de bine...te maseaza in scaun ca o thailandeza....450 de w rms numai bass....dar am nevoie de un amplificator suplimentar....
|
auzi da tie ti-sa blocat aparatu pe alb negru??:)) ca numai poze alb-negru ai tot pus in ultima vreme:lol: sau ai dala cu film old school asa :lol:
|
1 Attachment(s)
Ce ai cu aparatul meu?
E ultimul model de la Fuji....cu stabilizator optic....si prelata..... Uite-o!....ca sa fii invidios pe mine!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning