![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Pai man, asta am spus si eu :)
Nu e folie, nici lac peste far. Se desface farul si se vopseste inelul" acela, ce nu reprezinta oglinda pentru bec. Si arata foarte bine. Tot asa are si Nick, pe al sau Matiz. |
da, dar acum vine problema...cat sa vopsesti acel inel?..ca daca este prea mult vopsit arata urat iar daca este prea putin nu reflecta cum trebui, bine ca asta este ultima prb
acum este marea problema, cum se desfac farurile cu ce se vopseste(negru mat sau negru lucios) si cum se lipeste la loc cu ce ca sa nu se abureasca |
e cam nasol de desfacut deoarece acolo are un silicon foarte tare si poti sa crapi farul....eu am patit si o trebuit sa schimb farul....:sad::sad:
|
Inelul acela nu reflecta chiar nimic, decat cerul cu tot cu pasari, in poze. Adica, nu are treaba cu iluminarea. Si se vopseste exact ca orice obiect de caroserie, plin de vopsea. Negru lucios cred ca e cel mai ok.
|
Farul il incalzesti putin in cuptor si se desface, nu la temperatura foarte mare, eu asa am desfacut triplele se inmoaie siliconul ala si se desface. Mai greu dupa aceea cu lipitul.
|
Vai... asta e dura treaba cu desfacutu... nu vreau sa te fac sa te razgandesti, dar e migaleala si tre sa ai rabdare :) bea o cafea inainte. daca o faci cum trebuie, dupaia iese chiar marfa... n-am facut la mine, desi as vrea, dar a facut un tovaras si era sa ramana fara un far, dar rezultatu final a fost fain. spor la treaba.
|
am incercat eu azi o fortare ceva, dar nici vorba sa mearga. Robert are dreptate, trebui incalzite ca se "topeasca" siliconul acela si asa iese usor, dar nustiu daca se merita mai ales ca treaba grea este la lipire, ca daca nu se lipeste bine mai bine il lasi asa decat sa se abureasca:(
B-99-SAA: ai vreo poza ceva ca sa vedem si noi cum a iesit? |
la dezlipire poti incerca sa incalzesti tot cu feon...iar la lipire schimbi siliconu..pui silicon din nou...;)
|
din pacate nu am, a vandut masina de atunci, si nu mi-a dat prin cap sa fac o poza ceva atunci. poti sa faci cum a zis johnsonxxl, asa e cel mai indicat, adica ar iesi cel mai bine... daca te-apuci sa faci poze sa vada si ochiu nostru :D
|
inca sunt in dubi...pentru ca este o treaba destul de grea sa zicem asa si nustiu daca se merita..cu feonul cred ca merge..dar clar trebui un feon destul de puternic si dupa aceea un silicon care nu face figuri in timp, dar mai ales..o sa zica ceva la itp?..mai ales ca eu trebui sa il fac cat mai curand posibil...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am , dar inca ceva in plus la nota de plata :))....dar logic nu ar fi sa se ia:| entru ca este o reflexie dar ma rog sa vedem..ca ma bate gandul sa pun si xenon cu lupa(ca in poza) sa mai strang niste bani...si daca era le desfaceam odata si le faceam pe amandoua...
|
Quote:
|
Merge si cu un feon normal, doar sa fie bun... si sa ai rabdare multa, altfel spargi geamul farului. Incalzesti, desfaci putin, iar incalzesti portiunea urmatoare, iar desfaci... si tot asa pana iese geamul de tot. La lipire incalzesti iar siliconul vechi, pui geamul, si pe margine pui cu degetul silicon nou, ca sa fi sigur ca etansezi perfect. Folosesti un silicon sanitar care sa prinda bine pe plastic... si sa nu uiti sa fie suprafata curata cand pui siliconul nou pe margini.
Rama aceea interioara e doar de design, nu are legatura cu oglinda farului, exact ca si la Cielo. Vopsita arata foarte bine... negru (mat) sau culoarea masinii. |
multumesc Geo_ZGA am inteles...parca tu ai facut nu?..ai avut probleme la itp?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning