Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

3Xtreme 29-07-09 11:38

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

Quote:

Originally Posted by vlad87 (Post 2519875)
Trebuie luat in calcul si sponsorizarile. Daca nu prinzi o parcare de la un supermarket va fi mai greu.Bafta

Asta ma gandesc si eu. Parcarea sa fie tot de la un sponsor, ca sa nu fie nevoie sa o inchiriem. Adica sa nu fie o parcare publica. Eu ma gandesc de cand am venit la suceava la o locatie, dar nimic. Mai e si parcarea aia de la Luceafarul, in centrul vechi, dar e cam mica si tot timpul ocupata, in plus e a primariei si trebuie autorizatie de la ei. Cea mai buna solutie era la Altex, dar acum cu sapaturile lor nu mai e valabila.
@bogdan: Ne bagam toti cei din HSD. Eu am si anuntat de la inceput ca o sa ajut. Daca vrei, te ajut cu umblatul dupa autorizatii, dar mai intai sa vedem o locatie.

vlad87 29-07-09 12:01

Exact, nu iti va conveni sa inchiriezi de la primarie ...cel mai bine la un particular (in special market-urile astea) , dar din pacate ducem lipsa ; in rest ceva de pe la un radio mai mare, un post tv , o revista si cam reusesti sa acoperi cheltuielile. Nu vei chema la inceput pe cineva mare sa ii mai dai si protocol :) zic eu

3Xtreme 29-07-09 12:06

Quote:

Originally Posted by vlad87 (Post 2519961)
Exact, nu iti va conveni sa inchiriezi de la primarie ...cel mai bine la un particular (in special market-urile astea) , dar din pacate ducem lipsa ; in rest ceva de pe la un radio mai mare, un post tv , o revista si cam reusesti sa acoperi cheltuielile. Nu vei chema la inceput pe cineva mare sa ii mai dai si protocol :) zic eu

Ca sponsori putem lua Tele M (postul tv care ziceai ca ne-ar trebui) si poate Pita:D Cred ca se mai gasesc care sa vrea, dar trebuie cautat.
Dar trebuie sa vorbim cu o gramada si pana reusesti sa ii convingi...

vlad87 29-07-09 12:17

Nu zic ca trebuie neaparat , dar nah fii sigur ca daca se va organiza poate vor face si o stire ceva ,cu evenimentele din oras.Sa fie ceva mai monden asa ... sa vina tineretul :)

3Xtreme 29-07-09 12:20

Pai la asta ma gandeam si eu. Sa faca si o reclama sa afle lumea. Eu pot sa rezolv cu o mica reclama la Vibe FM daca vreti. Mai intai trebuie sa ne organizam si sa discutam mai serios si cu un plan in fata (ma refer la locatie, acte etc...)

VBogdan 29-07-09 13:49

Treaba cu sponsorizarile mai la urma.degeaba gasesti sponsori daca nu ai locatie.eu am scris si in alt post.in parcare la dedeman sa fie un traseu de indemanare/drift , in functie de posibilitati.Si langa sa fie si expozitie.

BT-01-KAW 29-07-09 14:27

O sa merg zilele astea pana la DEDEMAN sa vad exact cum arata parcarea si eventual sa vad daca pot vb cu cineva din conducere sa vad daca ar fi macar cat de cat interesati. o sa ne trebuiasca si sonorizare dar asta se rezolva.....am pile. :P Chiar daca sa zicem nu reusim sa facem ceva anul asta macar stim ce e de facut pt anul viitor. Cu respect!!!!

skimpy 29-07-09 15:06

parcarea de la plus de la gara e mica, nu?

zet105 29-07-09 16:23

de autogara ce ziceti?:shock:

BT.04.BMB 29-07-09 17:16

Quote:

Originally Posted by zet105 (Post 2520668)
de autogara ce ziceti?:shock:

da, cred ca or sa inchida astia autogara ca sa ne dam cu masinile :)))))))) asta`i buna

zet105 29-07-09 17:17

Quote:

Originally Posted by BT.04.BMB (Post 2520793)
da, cred ca or sa inchida astia autogara ca sa ne dam cu masinile :)))))))) asta`i buna

Inchizi si primaria bani sa ai!!!

BT.04.BMB 29-07-09 17:17

Posturile radio si tv locale vor face reclama, daca de asta tine"sponsorizarea", da bani garantez 101% ca nu veti scoate

vlad87 29-07-09 17:20

Autogara ...nu cred,slabe sanse sa ti se permita asa ceva acolo.
Sponzorizari se mai pot face de la magazine de piese auto / tuning nu neaparat local ,care pot fi invitati la eveniment.

skimpy 29-07-09 17:20

cupele si diplomele sunt cea mai mica problema in acest moment.

trebuie vazut in primul si primul rand ce acte trebuie si cat costa

Tzapo0 29-07-09 18:12

posibile locuri ar putea sa fie si prin zona industriala pe la fabarici cu posibile parcari mari sau fabrici vechi care au fost daramata:rolleyes2(zona industriala e mare si trb cautat bn:D)..si eu as fi dipsus sa umblam dupa sponsori aprobari etc defapt cred k maj oamenilor din HSD ar fi:-)..oricum e bn k lumea chiar vrea sa facem cv si sunt sanse mari sa reusim;)..si BMB fati un thread aparate si vb singur,te certi singur;)..numai bn!

All times are GMT +2. The time now is 00:10.

- Copyright 2026 4Tuning