![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Quote:
@bogdan: Ne bagam toti cei din HSD. Eu am si anuntat de la inceput ca o sa ajut. Daca vrei, te ajut cu umblatul dupa autorizatii, dar mai intai sa vedem o locatie. |
Exact, nu iti va conveni sa inchiriezi de la primarie ...cel mai bine la un particular (in special market-urile astea) , dar din pacate ducem lipsa ; in rest ceva de pe la un radio mai mare, un post tv , o revista si cam reusesti sa acoperi cheltuielile. Nu vei chema la inceput pe cineva mare sa ii mai dai si protocol :) zic eu
|
Quote:
Dar trebuie sa vorbim cu o gramada si pana reusesti sa ii convingi... |
Nu zic ca trebuie neaparat , dar nah fii sigur ca daca se va organiza poate vor face si o stire ceva ,cu evenimentele din oras.Sa fie ceva mai monden asa ... sa vina tineretul :)
|
Pai la asta ma gandeam si eu. Sa faca si o reclama sa afle lumea. Eu pot sa rezolv cu o mica reclama la Vibe FM daca vreti. Mai intai trebuie sa ne organizam si sa discutam mai serios si cu un plan in fata (ma refer la locatie, acte etc...)
|
Treaba cu sponsorizarile mai la urma.degeaba gasesti sponsori daca nu ai locatie.eu am scris si in alt post.in parcare la dedeman sa fie un traseu de indemanare/drift , in functie de posibilitati.Si langa sa fie si expozitie.
|
O sa merg zilele astea pana la DEDEMAN sa vad exact cum arata parcarea si eventual sa vad daca pot vb cu cineva din conducere sa vad daca ar fi macar cat de cat interesati. o sa ne trebuiasca si sonorizare dar asta se rezolva.....am pile. :P Chiar daca sa zicem nu reusim sa facem ceva anul asta macar stim ce e de facut pt anul viitor. Cu respect!!!!
|
parcarea de la plus de la gara e mica, nu?
|
de autogara ce ziceti?:shock:
|
Quote:
da, cred ca or sa inchida astia autogara ca sa ne dam cu masinile :)))))))) asta`i buna |
Quote:
Inchizi si primaria bani sa ai!!! |
Posturile radio si tv locale vor face reclama, daca de asta tine"sponsorizarea", da bani garantez 101% ca nu veti scoate
|
Autogara ...nu cred,slabe sanse sa ti se permita asa ceva acolo.
Sponzorizari se mai pot face de la magazine de piese auto / tuning nu neaparat local ,care pot fi invitati la eveniment. |
cupele si diplomele sunt cea mai mica problema in acest moment.
trebuie vazut in primul si primul rand ce acte trebuie si cat costa |
posibile locuri ar putea sa fie si prin zona industriala pe la fabarici cu posibile parcari mari sau fabrici vechi care au fost daramata:rolleyes2(zona industriala e mare si trb cautat bn:D)..si eu as fi dipsus sa umblam dupa sponsori aprobari etc defapt cred k maj oamenilor din HSD ar fi:-)..oricum e bn k lumea chiar vrea sa facem cv si sunt sanse mari sa reusim;)..si BMB fati un thread aparate si vb singur,te certi singur;)..numai bn!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning