![]() |
loool....
yo am zis la caterinca.... da' daca sunt amatori de bere la ora aia.... sa imi dea un tel... :roll: :lol: :twisted: |
au fost ceva :)))))))))))) ma cam doare capu...
|
Re:
Unde ma unde !!!!!! futui in gura .. io om muncitor stau si eu la misto in statie sa ma duc la lucru si aruncasera aia o punga de apa peste mine ... GRR :)) pe mine nu ma doare capu` :P:P:P
|
moama... yo-s mancat... yo mor de somn... m-am culcat la 7 shi m-am trezit la 10... futul in gura pe ciclistu... ca mo trezit.... loool... piry... daca se iau vecinii de mine le dau nr tau de tel sa itzi rupa fashu'... :lol: :lol: :lol: printre altele... tocmai am ajuns de pe terasa... acuma sper ca nu mai zice vio ca sta numai in casa... WTF... mai deschidetzi mess-urile sa va zic cand ieshim ca yo unu nu mai am minute shi ma trag pe cur acuma... :roll: :lol:
|
dam...vad ca nu mi`ati simtzit lipsa...eu da voua!
am revenit pe forum,tot imi trimit ashtia linkuri pe mess si ma apuc sa citesc...si atunci imi vin replicile,nu ma pot abtzine sa nu zic ceva.Asa ca,desi eram hotarata sa o las balta cu 4tuningu`(din mai multe motive) ,ma avetzi din nou printre voi... Motivele pentru care nu am mai intrat pe forum o sa vi le zic in alta zi...vreau sa mai aud una alta si cand se strang indeajus,o sa le inshirui :P |
hai ca ne-ai facut praf :) de curioshi .... zi-ne ca nu mai putem... :roll:
|
bine ai revenit... :wink:
|
:twisted: GEFu` ii printre voi....
|
lool... nu se aude... :roll: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
serus si tie
|
....
uaaa geffff uaaaaaaaaaaa
|
Re:
cine o zis ca matizu nu-i masina ? =))
|
mai oameni buni, acuma am intrat in casa :))
o fost super la mune, cand mai facem o intalnire undeva pe o terasa? ha? |
WB... noi am mai tot fost... :wink: probabil ca o sa mai mergem...
|
mmmdeh...pe mine sa nu va mai bazatzi...:((
acum sunt o fata maritata si am de indeplinit unele promisiuni... sorry guys...a fost alegerea mea,sa speram ca nu o sa regret mai tarziu! kiss ya all |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning