Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

ab79fly 11-03-07 13:31

Re: Alba Iulia

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 791988)
sigur ca ne vedem!.....:)hai ca asta cu emerging e tare!:))LOOL....sa nu te superi ....mai glumesc si eu!..ma gandesc si eu la un nume si logo....sa vedem ce ne leaga !!!!

da imi aduc aminte de opelul vectra :)) salutare serifule ai ajuns si u pe aici ?? :)) ce mai faci ce mai zici ? merge masinutza ??

hoinar 11-03-07 13:39

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 791988)
sigur ca ne vedem!.....:)hai ca asta cu emerging e tare!:))LOOL....sa nu te superi ....mai glumesc si eu!..ma gandesc si eu la un nume si logo....sa vedem ce ne leaga !!!!

eu sunt optimist ca lucrurile incep sa intre pe un fagas bun si ca incet incet ne conturam ideea unui club :). mai ramane sa ne asumam si responsabilitatile.

silk' 11-03-07 13:41

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 791998)
da imi aduc aminte de opelul vectra :)) salutare serifule ai ajuns si u pe aici ?? :)) ce mai faci ce mai zici ? merge masinutza ??

sunt demult p aici!.....doar ca pana acum nu s-a prea vorbit nimik de alba.....incepe sa-mi placa ce se intampla...ai stiut tu ceva!:)).....merge.....sunt in crestere calutii dar mai dureaza !.....hai ca deabea astept sa ne vedem,sa mai vorbim!sa nu te puna sfantu sa nu aduceti manta-ul......oooo stai ca-s 2!?....sa veniti ca de nu va bate sfantu!.......:))

silk' 11-03-07 13:44

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 792012)
eu sunt optimist ca lucrurile incep sa intre pe un fagas bun si ca incet incet ne conturam ideea unui club :). mai ramane sa ne asumam si responsabilitatile.

cred ca asta-i cea mai importanta problema....ca admiratori,privitori,doritori,etc...etc sunt destui!ar fi frumos....iti dai seama cate oportunitati ar fi si cu celelalte cluburi deja existente!!!sa dea domnul din plin!!....scuze de postul dublu dar nu puteam edita!

ab79fly 11-03-07 13:48

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792014)
sunt demult p aici!.....doar ca pana acum nu s-a prea vorbit nimik de alba.....incepe sa-mi placa ce se intampla...ai stiut tu ceva!:)).....merge.....sunt in crestere calutii dar mai dureaza !.....hai ca deabea astept sa ne vedem,sa mai vorbim!sa nu te puna sfantu sa nu aduceti manta-ul......oooo stai ca-s 2!?....sa veniti ca de nu va bate sfantu!.......:))

eu o aduc nu stiu daca prietenu vine .. o sa il sun .. oricum conteaza pasiunea nu masina

ab79fly 11-03-07 13:49

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 792012)

sa vezi ce multi o sa fim ca nu avem loc in OMW , planul B pt locatie care e ??? :)

hoinar 11-03-07 13:50

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792021)
cred ca asta-i cea mai importanta problema....ca admiratori,privitori,doritori,etc...etc sunt destui!ar fi frumos....iti dai seama cate oportunitati ar fi si cu celelalte cluburi deja existente!!!sa dea domnul din plin!!....scuze de postul dublu dar nu puteam edita!

auzi, am asa un feeling ca cel mai greu va fi sa punem pe picioare structura juridica a clubului. ca dup'aia lucrurile vor curge mult mai usor. important e sa afle lumea de noi ca existam. si vor veni si membri. feelingul era mai mult de partea a doua, aia pozitiva :)

hoinar 11-03-07 13:50

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 792028)
sa vezi ce multi o sa fim ca nu avem loc in OMW , planul B pt locatie care e ??? :)

in parcarea din spate la OMV, evident :)

ab79fly 11-03-07 13:52

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 792032)
in parcarea din spate la OMV, evident :)

ma imbrac bine ca e FRIGGGGGGG , si sunt mort de somn :((

silk' 11-03-07 13:53

[QUOTE=ab79fly;792026]eu o aduc nu stiu daca prietenu vine .. o sa il sun .. oricum conteaza pasiunea nu masina[/QUOTE
ai dreptate!...asa e...ideea e ca si masina te caracterizeaza umpik...la o adica e o parte din tine...in sensul asta am zis sa nu ma intelegi gresit!...o sa ma interesez umpik si de chestiunea asta.......mai am pe cineva de pe site cu care am mai vorbit de legalizare de club si chestii de genu...poate ne mai ajuta si el!ia stai sa vad ce zice legea de treaba asta.!?

ab79fly 11-03-07 13:54

[QUOTE=silk';792038]
Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 792026)
eu o aduc nu stiu daca prietenu vine .. o sa il sun .. oricum conteaza pasiunea nu masina[/QUOTE
ai dreptate!...asa e...ideea e ca si masina te caracterizeaza umpik...la o adica e o parte din tine...in sensul asta am zis sa nu ma intelegi gresit!

:-P si pe mine cum ma caracterizeaza ?????

silk' 11-03-07 13:59

[QUOTE=ab79fly;792041]
Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792038)

:-P si pe mine cum ma caracterizeaza ?????

pfhoaii!!!.......iti spun cand ne vedm ca ar fi mult de scris.....sa nu-mi zici ca nu esti multumit de ea ca-mi schimb parerea!!.....e de inteles ca daca am fi avut si noi situatia financiara mai ....''roza'' .....sa zic asa am fi avut probabil alte masini......iar cei ceilalti ar face din cele existente ceva mai bun,mai pe placut ochiului....cred ca ma intelegi ce vreau sa spun!

ab79fly 11-03-07 14:04

[QUOTE=silk';792048]
Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 792041)

pfhoaii!!!.......iti spun cand ne vedm ca ar fi mult de scris.....sa nu-mi zici ca nu esti multumit de ea ca-mi schimb parerea!!.....e de inteles ca daca am fi avut si noi situatia financiara mai ....''roza'' .....sa zic asa am fi avut probabil alte masini......iar cei ceilalti ar face din cele existente ceva mai bun,mai pe placut ochiului....cred ca ma intelegi ce vreau sa spun!

sunt mai mult decat multumit ... ce am facut cu ea ... daca era alta masina nu rezista 4 ani in mainile mele :)) cat despre schimbari .. o sa intre si manta in maxim 1 luna ..2 ... la ultima schimbare ... :) ca alta nu ii mai fac UNA SI BUNA :)

silk' 11-03-07 14:11

vezi mah?.......toate se invart cam in jurul banilor....ma chinuie si a mea dar n-am ce-i face.....deocamdata....va trebui sa mai astepte ca am alte planuri dar o fac eu si pe asta mah....nu ma las nici sa mor........sunt dependent!!e in sangee!!...hoinare!?...mai zi ceva tata!

bogdan100 11-03-07 14:22

sal all
@hoinar te astept la fara un sfert in statie :P

All times are GMT +2. The time now is 17:28.

- Copyright 2026 4Tuning