![]() |
Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea
Quote:
Craciun fericit tuturor! |
5 Attachment(s)
Buburuza in 2011 :D
Vreau sa schimb una din triple dar cele care le am la toate le lipseste cate o clema de prindere... :rolleyes2 Stiti daca clemele de la tripla se pot schimba, sau alta modalitate de a prinde triplele dar fara sa se vada? |
bagi tripla fortat cu o bucata de carton,plastic,cauciuc pe post de pana...
|
Quote:
|
ii faci o gaura, si ii bagi un surub in plastic, de sus in jos in loc de clema.(merge la fel de bine si in partea de jos). Surubul il insurubezi cu mana, dupa ce ai pus stopul la loc) (surubul poate fi un banal holzsurub)
(daca dupa ce bagi surubul, stopul are joc, poti sa pui o bucata de cauciuc peste surub(o bucata de furtun de benzina) daca nu te-ai prins cum...iti fac poze maine, sa vezi cum e la mine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am mers mai bine de juma de an cu un "cotor" de banda izolatoare ...si nu am pierdut stopul :lol:
|
Quote:
Oricum azi vazui la remat mai multe triple care pareau bune dar cand trasai de una iesii cu tot cu "cotorul" de cauciuc de il avea sub...:lol:...ramansei surprins, oricum mai erau multe dar nu ma dusei pregatit de shopping. :D |
Quote:
|
https://img138.imageshack.us/img138/6418/poza0719.th.jpg
https://img155.imageshack.us/img155/2166/poza0718.th.jpg mai explicit nu cred ca se poate |
Gata, acum am inteles metoda...multumesc! :D
|
sau o simpla tabla indoita ... vezi sa fie mai tare un pic pt ca trebuie indoita in scurt si sa tina ..indoi peste rama aia de plastic a triplei si apoi inca o indoitura in sens opus si prinsa de caroserie si nu se vede decat cu haionul deschis ..o sa fac poze eventual ... variante sunt multe
|
Cred ca stiu la ce te referi lancer, dar eu cautam o metoda care sa si dea bine, intr`un sfarsit am rezolvat`o dar nu am mai postat. Am luat o clema de la tripla sparta si am pus`o la cea buna careia ii lipsea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning