![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Felicitari Speedline. Un eveniment reusit!
Super ideea cu sandwichurile :)) Bila neagra insa pentru spectatori care au lasat PET-urile aruncate la intamplare, PEturi care au ajuns exact pe culoarele de concurs. |
are cineva filmul dintre golf 5 (dte) si dodge caliber???
|
Quote:
|
Poze k supernova suparata :D :D:D:D sau filmulete ceva multam
|
Quote:
Erai acolo la 3m de start si de Iany. Banuiesc ca ati avut timp suficient sa va "complimentati" reciproc la fata locului, nu? Care mai e rostu sa poluezi threadu aiurea? Si mai mult - in numele altcuiva.. Stii vb aia cu "Dansezi, Deceneu? Nu, asa e mersu meu" :) Ei bine, asa e startu meu :lol: Cand am fost tras de maneca pe tema asta, m-am dat din nou fara discutie. Iar asta cu gasca e mult prea tare.. come on! |
Quote:
|
felicitari organizatorilor...
chiar foarte organizat a fost tot ... masini marfa... public marfa...vreme marfa un eveniment de nota 10... era sa uit ...felicitari buzaului care a venit cu cateva masini bomba la acest eveniment... |
bv bv bv a fost foarte frumoss dar nu uitatzi ca si pe 23MAI ADICA ACEASTA SAMBATA PE AEROPORTUL KOGALNICEANU MAI ESTE O CURSA DE VITEZA ORGANIZATA DE X-TEAM. VA ASTEPTAM .ORICUM BRAVOO PENTRU CURSA
|
Salut baieti!
In primul rand as dori sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in a organiza acest eveniment ( membrii Speedline, Conducerea aeroportului ,firma de paza si protectie Ovidius Prodguard,prietenilor nostri care s-au implicat enorm , arbitrilor si celor de la Autocrono, Radio Delta , si concurentilor care au facut aceasta cursa o reusita! |
Quote:
|
Quote:
|
Cine a iesit in fata intre Mikafly si ceea ce parea a fi un Fn2...sau era Type S? Nu imi prea dau seama din film... Acolo aud: Colegul nostru a castigat,sa inteleg ca Nova turbo a iesit prima? Oricum,felicitari pt. cursa...cu plusuri cu minusuri...cred ca e bine sa nu ne plangem...it's better than nothing!
|
era type r
|
Quote:
Macar sa taca din gura si sa treaca asa ca si celelalte...... |
Quote:
Si apropo Pinky ... de 1 an de zile nu am avut de ce sa-i iau apararea lui Iulica. La ce cursa s-a inscris a luat locul 1. Te cred ca nu stii cum e asta dar totusi.. te stiam baiat istet. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning