![]() |
Re: Nissan Skyline R33
Quote:
|
Quote:
Au reusit nemtii astia, dar ei cer suma asta ca sa faca conversia pentru o masina de strada, adica bord..etc..pana la ultimul butonas..nici nu-ti dai seama ca a fost vreodata cu volanul invers..(stiu ca pt fanii de jap invers inseamna stanga :rolleyes2 ). Daca ar face cineva cu bani de bun simt numai conversia comenzilor, bordul nu-mi trebuie....ma gandesc la 2500 max. cu totul, din sezonul viitor R33 ar scrie si pe mine..de mult imi doresc dar ma opreste treaba asta cu volanul pe dreapta..am incercat dar zici ca sunt in caruta cand stau in dreapta.. probabil `bad habit`, cum zicea tot un fan de japoneze. bafta multa |
dupa ce conduci cateva sute de km te obisnuiesti, acum e si intrebarea cat de mult iti doresti o masina de genul asta :)
|
Cred ca am o problema cu partea dreapta pt ca mi se pare de pe alta lume..deci nu dificil sau peste mana..complet de pe alta lume..
Cert e ca urmeaza o japoneza..asta e.. o sa-mi iau injuraturi de la prieteni dar m-a prins.. R33 ar fi prima mea alegere daca voi gasi pe cineva sa-mi faca conversia pana in 100mil cu totul..as vrea ceva in genul celei de mai jos..se vede bordul incepand cu secunda 23.. https://www.youtube.com/watch?v=HNYHnmnbcrQ A doua alegere ar fi un S13 pe care sa-l modific mai serios decat mi-as putea permite sa umblu la skyline, baza fiind mai ieftina, as mai baga in ea cam 5000 eur dar trebuie sa ma interesez serios sa vedem la ce nivel o pot duce cu banii astia.. Oricum R33-ul e crima..bafta multa cu el.. |
domnu' ciuli fi atent ca vin evenimentele 4tuning :)) ne vedem p'acolo ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nea keisuke-san ai cumva si un pejos 206 gri ?:D
|
salut salut.ciuli ce se mai aude de sky?mesteresti ceva la ea?:)...bafta!
|
Quote:
Quote:
|
Aham ma gandeam ca tu esti.
Am vazut un tip cu coada semana cu tine :D ;)) si avea la numere BN 12 ... si ma gandeam ca ai fi fost tu :D Cum esti cu sky`u ? merge bine a trecut cu bine peste iarna ? Ceva nou pentru el sau tot asa a ramas. Acu esti cu el prin cluj? |
2 Attachment(s)
doriftooooo ...!!! :lol: :lol:
multumim de primire man,ne am simtit super in maramu' :) |
Saraca babutza...sa pus ceva praf pe ea.
|
Quote:
:drunk: |
ce bine ii sta in decoru ala traditional cu motive maramuresene pe poarta aia de lemn :))) foarte tare,felicitari pt masina man,tot sper s`o mai vad odata si io
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning