![]() |
Multumesc pentru datele exacte. Sincer sunt complet uimit, serios, chiar nu ma asteptam ca BMW sa vanda 278mii de unitati in SUA plus mini.
Normal ca vanzarile sunt restranse fata de alte marci, dar e vorba de premium, BMW se descurca de minune orice ati zice. Sper ca nu ma acuzati de ceva ce nu am spus, eu am recunoscut ca Lexus vinde mai bine ca BMW in SUA pentru ca eram convins de asta. Ceea ce nu stiam eu, e ca diferenta intre cele doua e asa de mica. Ma mir. Deci cifrele o spun, BMW are o imagine excelenta in SUA si vand foarte bine pentru o marca premium. Fishbone, Acura sau Infiniti sunt sub BMW ca vanzari in SUA???? |
Fishbone te rog, poti afla vanzarile Acura, Infiniti si Audi pentru 2005, piata din SUA???
|
sandu, BMW a vandut 278 de mii de vehicule BMW PLUS Mini.
BMW-uri s-au vandut 177 de mii. Infiniti cum sta? Pai, conform Nissan News Igo also provided an update on Infiniti business issues, including the fourth straight year of sales records. In 2005, Infiniti sold an all-time high of 136,401 units, an increase of 4.5 percent over calendar year 2004 sales. Acura: TORRANCE, Calif., Nov. 22 /PRNewswire/ -- Acura year-to-date sales reached 170,945 units on Friday, November 19, surpassing the division's all-time sales record of 170,918 set in 2003, Acura announced today. Audi: On an annual view, Audi of America reported 83,066 units sold, one of the best results in Audi's US sales history. Again, winners were the A4 and A6 model lines, with an impressive 48,922 units of the A4/S4 range (up 3.7%) and 18,074 of the new A6 sedan and Avant sold year over year. Deci, topul ar fi cam asa Lexus BMW Acura Infiniti Audi De notat insa ca Infiniti acapareaza segment de piata tot mai mare. Repejor chiar. |
Clasa de lux in america , ca si vanzari a fost f interesant de urmarit in ultimii 15 ani, de cand au aparut cei 3 japonezi.
Si mai mult, in ultimii 5. Cum zicea si in alt post, Infiniti urca f repede. A inceput acu vreo 2 ani sa urce binisor si Cadillac. Acura insa mai mult stagneaza, la fel si Mercedes. |
S-a discutat destul pe tama din titlu...
s-au spus pareri si impresii, multe subiective, deci au aparut si discutii in contradictoriu...unii au tinut-o pe a lor, altii nu numai ca au tinut-o pe al lor dar au incercat sa ii faca si pe altii sa le accepte parerile... s-a ajuns la discutii ce s-au indepartat de simpla comparatie a celor doua masini.... etc. etc. :arrow: Topic inchis! Poll-ul arata rezultatul versusului, sau nu. Fiecare trage concluzia sa! ps:Nu uitati : Gusturile nu se discuta! si Faptele valoreaza mai mult decat vorbele si datul cu presupusul! Asa ca nu mai deschideti polemici aiurea... va spuneti parerea si gata, nu are rost sa insistati! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning