![]() |
Re: Invitatii trackere
am avut 5 invitatii si una am dat'o. tipul si'a facut cont fara nici un fel de problema.
de vreme ce am dat si eu X euro pentru anumite facilitati inclusiv invitatii...nu vad de ce le'as da moka. |
Are careva invitatie pe iptorrents.com?
|
Cine doreşte să ajute şi are invitaţii pe orice fel de tracker īl rog să trimită invitatie pe l[email protected]
Mulţumesc! |
Quote:
|
Cine vrea pe XtremeZone? PM
|
Quote:
P.S. capa', ai PM! |
Quote:
Dati si voi vestea mai departe http://rds-zone.ro/signup.php ;-) |
Quote:
Mersi :) |
salut , am si eu nevoie de o initatie pe un tracker extern , daca are cineva sami dea add la Racer_e30 sau reply sau pm... va multumesc mult;)
|
Mass primit acum cāteva ore pe Xtreme-zone...
Received: 2010-07-20 10:42:56 (11 hours ago) "Inceand de azi este free sign up (adica va puteti face conturi gratis) este xtreme zone pentru cateva zile! anuntativa prieteni! ATENTIE: cine isi face mai multe conturi are disable la toate conturile!!!" |
am vreo 12 invitatii pe mazetorrents daca vrea cineva sa zica.
plus o invitatie pe Torrentleech pe care o dau numai cui cred eu ca merita (am mai patit sa primesc pm-uri cu "vreau eu invitatia" de la useri facuti doar pt asta, deci nu va chinuiti sa va faceti cont ca sa cereti, cine are deja si imi ofera 2 print-uri cu 2 conturi unde are ratia rezonabila (peste 0.5) are prioritate. Astept cerere + print pe PM. p.s: o sa anunt cand am dat invitatia de pe torrentleech |
4 Attachment(s)
Quote:
Īţi ataşez şi prinscreen-uri de pe cele 4 tracker-e pe care am conturi. Mazertorrents cum este? Pentru e-mail, adaugi @yahoo.com la id-ul de user. |
@adi_cimpean astept adresa de mail pe care vrei contul pe PM.
invitatia de pe torrentleech s-a dat, au mai ramas o gramada pe mazetorrents. |
cine ma poate rezolva si pe mine cu o invitatie pe filelist , pls, emialul este la profil.
|
Quote:
http://www.scenereactor.net/index.php Este Free sign-up! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning