![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Ma ofer voluntar pentru postul de casier redzone ;)
Cine cere bon de casa sa-si ia bon de ordine |
Casier... un cuvant imprumutat din limba engleza, avand baza etimologica "cash"... cred ca de la asta vine si "cashcaval"...:)) Cashcavalul e galben... la fel ca si motoru' lui Paganel...
Paganel a spart carenele galbene ale motocicletei... Paganel sparge tot ce e galben... adica si "cashcavalul" deci.... FUGIIITI de casier ! :)) |
Stii tu ca sunt sparte?Daca da ar trebui sa te invite diaconescu la otv cu prosopu in cap sa ne zici si noua viitoru ried zonie ...nu de alta dar sa nu mai tineti lumea cu sufletu la gura ca la rezultatul neuroparlamentarelor.
Ai idee ce numere or sa iasa la 6 si 29?:shock::shock::shock::shock::shock: Cand te antrenezi/concurezi pe o pista in general nu prea ai ce cauta cu carenele stradale acolo(sunt prea scumpe si prea grele pentru o amarata de motocicleta).E ca si cum te-ai duce tu cu mertzanu la o pista si la prima curba te-ai propti in bumpere ...too bad ca n-ai carene ar trebui sa ai caroserie de schimb. E bine totusi ca pe linie dreapta n-ai de ce sa te lovesti.Probabil decat de realitate si tot e bine ca atunci nu te doare nimic fizic.;) |
:)) Touche!:))
|
Realitatea e mai dura decat pare a fi ... cat despre "predictii si previziuni" sa o lasam pe Mama Omida... am glumit cu tine pentru ca stiam ca esti baiat de caterinca, ma asteptam sa "ne jucam".. dar... nu mai fac !;)
|
Pey ce crezi tu ca aici ne jucam? Aici muncim:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Poate doar tu si cu mine... Dom' DONu' dormea acum 30 minute :))
|
Cred ca o sa mai deschid un topic pentru voi -> Red Zone Motorsport Ploiesti - discutii despre club , pe langa club si carene galbene :lol: :lol:
|
Avem lista cu membri fondatori care sprijina clubul.
De maine incepe strangerea banilor asa ca din gluma in gluma iata ca am ajuns s-o dam si in lucruri serioase si facem treaba buna. |
prea marite DONU'le ...cu ce trebuie sa ma prezint domle' ???
|
Cu o masina care sa fuga, sau sa fie de show, de drift, car sound sau oricare din astea, man.
|
e ora tarzie si te scuz....ma refeream la bani ma! sau ce trebuie ca sa punem clubul pe picioare.......
|
Vino la garaj si iti explica Adi, daca nu vorbeste cu nashu-tau FUMu' :peace:
Vrem sponsorizare! Arabesque!!! |
Quote:
|
Cine e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning