![]() |
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW PICS !!!
Quote:
|
si cel mai bine ieseau iarna, printre carnati :lol:
ON: foarte tare volanul ;) |
Fain fain volanu....hai mai ai de curatat la rotile alea sa le vedem si noi sus pe masina :D :D.
|
7 Attachment(s)
Gata si jantele sunt pe masina. Le-am spalat dar nu am stat sa le bibilesc ca vroiam sa le pun sus si trebuia sa si ajung pe undeva. Am sa revin la ele cand voi avea mai multe solutii de curatare, sunt niste pete pe ele care trebuie sa le scot.
Masina nu a coborat asa de mult cum ma asteptam cam 5mm pe fata si un pic mai mult pe spate, eu am masurat 15mm dar dupa ce am scos masina din fata casei sa mai lasat. Acum trebuie sa-mi iau si niste piulite ca cele Rays care le-am avut a trebuit sa stric antifurturile cand mi-au furat masina neagra :evil:. Apoi trebuie sa curat fuzeta ca e cu rugina pe ea, se vede si in poze, si sa o vopsesc neagra. Singurul lucru care nu imi place la cum dau jantele sunt gumele de pe spate care sunt numai de 195 latime si lasa foarte mult loc gol, dar le-oi schimba eu cand am "timp" :lol: |
that's the shit man....nice! bronze-ul e ce recomanda doctorul! sa ai parte de ele! frumos..
|
Buna treaba Simioane, is ceas pe masina. Sa le porti sanatos.
|
Nice, arata foarte bine jantele.
Cat au costat? |
Multumesc am sa mai fac niste poza ca acum s-a mai lasat un pic si pe spate.
Fanete: Au costat mult, foarte mult :oops: |
nebunie.sa le invarti mult mult timp;)
|
5 Attachment(s)
Quote:
Daca tot mi-a venit trepiedul saptamana trecuta nu am rezistat si am iesit la niste poze in seara asta. Mai am inca de invatat cu camera dar cu timpul sper sa prind toate trucurile. Poza cu turometrul nu este editata deloc, am facut vreo 5 poze pana ce am reusit-o pe asta. Enjoy :D |
Bravo omule ti-ai resolvat in sfarsit treaba cu jenti, (you gave in to Benzai's prices in the end yea :lol:) Did ya sell the cp-35's yet?
Masina si pozele arata super 8) |
Quote:
CP-urile sunt tot in garaj :sad: Poate le cumpara cineva pana la urma Mersi, abia astept sa o vad si pe a ta. |
faina masina , se vede ca este o japoneza (10.000rpm :X ) bafta cu ea!
|
arata intr-un mare fel....vad ca incepi sa faci trick-uri deja cu camera...incepi sa inveti...pozele din ce in ce mai profi! keep up the good work!
|
@marius mihaescu: sunt numai 8400rpm restul sunt degeaba :-P
@milad: Mersi man, nu sunt inca asa de bun cu ea, mai am de mancat pana reusesc niste poze cum ai tu cu a ta. Oricum se vede care e diferenta intre un DSLR si o sapuniera :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning